De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voorbedezondag evangelisatie 17 juni 2012.  geeft advies aan kerken, zowel kerkenraden als gemeenteleden  verzorgt cursussen en trainingen op het gebied.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voorbedezondag evangelisatie 17 juni 2012.  geeft advies aan kerken, zowel kerkenraden als gemeenteleden  verzorgt cursussen en trainingen op het gebied."— Transcript van de presentatie:

1 voorbedezondag evangelisatie 17 juni 2012

2  geeft advies aan kerken, zowel kerkenraden als gemeenteleden  verzorgt cursussen en trainingen op het gebied van geloof en evangelisatie  ontwikkelt producten en materialen ter ondersteuning van het gemeenteleven bijv. magazine ZOUT

3 Wij vragen uw voorbede voor:  alle landelijke en plaatselijke evangelisatieprojecten deze zomer  alle medewerkers aan deze projecten  de gemeentestichtingsprojecten  de mensen die in de gemeente actief betrokken zijn bij evangelisatie (EC, Alpha, Emmaüs, Kinderwerk enz.)  bekering van mensen die op ons pad komen  voor mensen die hun geloof kwijt zijn geraakt  vrijmoedigheid in woord en daad voor ons als kerken

4 Evangelisatie in Nederland Zinvolle vakantie!

5 11 projecten 450 leden campingcamping stad of dorpstad of dorp boulevardboulevard mimemime

6 Activiteiten voor verschillende doelgroepen KinderenKinderen TienersTieners JongerenJongeren VolwassenenVolwassenen

7 www.eenr.nl Ben je tussen de 17 en 70 jaar? DOE MEE! Ben je tussen de 4 en 100 jaar? BID MEE!


Download ppt "Voorbedezondag evangelisatie 17 juni 2012.  geeft advies aan kerken, zowel kerkenraden als gemeenteleden  verzorgt cursussen en trainingen op het gebied."

Verwante presentaties


Ads door Google