De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen."— Transcript van de presentatie:

1

2 (Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen maar spelletjes kon spelen. - dat er heel veel dezelfde soort types rond zouden lopen. Vooral het stereotype game- nerd.

3  Gezellig, je kon overal de muziek van het mainstage horen.  Erg lange rijen om een spel te mogen spelen.  Overal liepen ‘modellen’ rond wat de aandacht trok van heel veel jongens.  Er werden veel gadgets weggegeven.  Er viel genoeg eten te krijgen.  Veel verschillende soorten mensen.  Na een paar uren had ik alles wel gezien omdat ik niet echt een fan ben van games.

4 Er waren minder bezoekers dan ik dacht. Ik had meer mensen verwacht. Ook wist ik niet dat er zulke lange rijen voor één spel zouden staan. Het verschil tussen mijn verwachtingen en ervaringen is dat ik het leuker vond dan dat ik vooraf dacht dat het zou zijn.


Download ppt "(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen."

Verwante presentaties


Ads door Google