De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik verwacht dat het heel spectaculair word, en dat heel Eindhoven oplicht door Glow. Ook verwacht ik dat het heel druk zal zijn omdat niemand dit wil.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik verwacht dat het heel spectaculair word, en dat heel Eindhoven oplicht door Glow. Ook verwacht ik dat het heel druk zal zijn omdat niemand dit wil."— Transcript van de presentatie:

1

2 Ik verwacht dat het heel spectaculair word, en dat heel Eindhoven oplicht door Glow. Ook verwacht ik dat het heel druk zal zijn omdat niemand dit wil missen. Glow festival. Ik verwachtte dat het een best leuke tentoonstelling zou zijn en dat het erg mooi zou zijn.

3 Glow is gemaakt door kunstenaars en designers van binnen- en buitenland. Het is gemaakt in 2011 als internationale lichttenstoonstelling. Robert ten Caten is de organisator van Glow Standbeeld Antoon Philips

4 Het heet ‘Glow’ omdat dat alles oplicht door de lichteffecten en de projectietechnieken. Álles geeft licht. Het Thema van 2011 was ‘Waan en werkelijkheid’

5 Door de nieuwe technieken op computergebied is het een waar spektakel. Glow 2011 trok 360.000 bezoekers. Glow is een lichtkunstfestival dat helemaal in deze tijd past.

6 Alles is afgebroken na 12 November, de laatste dag dat Glow te bezichtigen was. Volgend jaar wordt de 7 e editie van Glow weer opgebouwd

7 De Markt

8 Glow is een lichtkunstfestival dat elk jaar duizenden bezoekers trekt. Iedereen ervaart het anders, maar het is zeker een aanrader!

9 Dommel fiets tunnel Glow 2011 is wederom een geslaagde voorstelling!

10 Het van Abbe Museum Ik zou Glow zeker aanraden, het is een tentoonstelling voor jong en oud.


Download ppt "Ik verwacht dat het heel spectaculair word, en dat heel Eindhoven oplicht door Glow. Ook verwacht ik dat het heel druk zal zijn omdat niemand dit wil."

Verwante presentaties


Ads door Google