De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

??  Google maps is een kaart van de hele wereld.  Google heeft een API gemaakt waarmee webontwikkelaars google maps in hun website kunnen integreren.

Verwante presentaties


Presentatie over: "??  Google maps is een kaart van de hele wereld.  Google heeft een API gemaakt waarmee webontwikkelaars google maps in hun website kunnen integreren."— Transcript van de presentatie:

1

2 ??

3  Google maps is een kaart van de hele wereld.  Google heeft een API gemaakt waarmee webontwikkelaars google maps in hun website kunnen integreren.

4  Met OSM is het mogelijk om volledig vrij beschikbare en bewerkbare landkaarten te maken.  Soort wikipedia voor geo data.

5  Instamapper is een java applicatie voor mobiele telefoons die beschikken over een GPS module.  De applicatie verstuurt de gps gegevens via de mobiele internetverbinding naar de website.

6  MapGuide Open Source is een web gebaseerd platform waarmee ontwikkelaars een geografische webapplicatie kunnen ontwikkelen.

7


Download ppt "??  Google maps is een kaart van de hele wereld.  Google heeft een API gemaakt waarmee webontwikkelaars google maps in hun website kunnen integreren."

Verwante presentaties


Ads door Google