De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

AUGMENTED REALITY. W IE ZIJN WIJ ? Maureen Verdonschot Hester Smolders Wij zitten zelf ook op school, op hogeschool De Kempel. Wij komen deze middag een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "AUGMENTED REALITY. W IE ZIJN WIJ ? Maureen Verdonschot Hester Smolders Wij zitten zelf ook op school, op hogeschool De Kempel. Wij komen deze middag een."— Transcript van de presentatie:

1 AUGMENTED REALITY

2 W IE ZIJN WIJ ? Maureen Verdonschot Hester Smolders Wij zitten zelf ook op school, op hogeschool De Kempel. Wij komen deze middag een les geven met Ipads.

3 W AT IS AUGMENTED REALITY ? Augmented Reality is een live, direct of indirect, beeld van de werkelijkheid (bijvoorbeeld een foto of gebouw) waaraan elementen worden toegevoegd door een computer/ Ipad. Dus je hebt een plaatje en kan daarachter tekst zetten door middel van de Ipad.

4 W AT HEBBEN WE GEDAAN ? H OE GING DAT ? De kinderen hebben een foto van thuis meegenomen. Hierop hebben ze een “tweede” laagje gemaakt met Layar (een programma voor Augmented Reality.) TOP van de kinderen: Heel veel geleerd met de app en tablets Interessant Leuk dat het thuis ook kan en dat je het aan je ouders kunt laten zien Cool hoe je dat kunt maken met die foto’s, met je eigen foto Leuk met de ipads Ik wist niet dat het kon en het was erg leuk Heel leuk Leuk met de foto’s van thuis TIPS van de kinderen: De ipad van traag Je kon niet schuiven met de onderdelen Weinig ipads Camerakapje was niet gemakkelijk We kregen veel vragen over ‘Kan het thuis ook?’

5 M EERWAARDE EN BELEMMERINGEN Meerwaarde: - Boek - Lessen (binnen en buiten) - Spreekbeurt - Enz.. Belemmeringen - Internet/ WIFI afhankelijk - Materiaal afhankelijk - Engels

6 D ISCUSSIEPUNTEN Aanschaffen WIFI Engels programma


Download ppt "AUGMENTED REALITY. W IE ZIJN WIJ ? Maureen Verdonschot Hester Smolders Wij zitten zelf ook op school, op hogeschool De Kempel. Wij komen deze middag een."

Verwante presentaties


Ads door Google