De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Brayan Renders Mijn culturele ervaringen. Mijn eerste theater ervaring Mijn eerste ervaring met theater was in groep 8 we gingen naar ene theater voorstelling.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Brayan Renders Mijn culturele ervaringen. Mijn eerste theater ervaring Mijn eerste ervaring met theater was in groep 8 we gingen naar ene theater voorstelling."— Transcript van de presentatie:

1 Brayan Renders Mijn culturele ervaringen

2 Mijn eerste theater ervaring Mijn eerste ervaring met theater was in groep 8 we gingen naar ene theater voorstelling met de hele klas deze voorstelling was heel muzikaal gericht en bestond voornamelijk uit dans op hiphop en rap, maar er kwamen ook dingen langs zoals beatboxen.

3 Mijn eerste biscoop film Harry Potter Deel 2 was de eeste film die ik in de bioscoop heb gezien. Ik weet nog dat ik het heel spannend vond en ik heel de film op het puntje van mijn stoel heb gezeten, maar toen Harry met Maarten Vilijn ging vechten vond het wel een beetje eng

4 Mooiste kunstwerk Ik heb gekozen voor de sixtijnse kapel omdat ik dit een zeer mooie kerk vindt met veel interessante geschiedenis en is tot op heden nog steeds een van de mooiste kerken in de hele wereld naar mijn mening.

5 Mijn Favoriete liedje Mijn favoriete liedje tot op vandaag is en zal voorlopig Macklemore – Wings zijn, omdat ik zelf ook nog weet waneer ik mijn eerste Nike’s kreeg en hoe erg ik er aan gehecht raakte.

6 Mijn vakantie ervaringen Het engste wat ik ooit op vakantie heb meegemaakt was toen ik ongeveer 8 jaar oud was. We stonden op een camping in Cambrills, Ongeveer 30 km van Salou af en op een dood normale dag zagen we een heel grote grijze rook wolk naar ons toe komen, net voordat de rookwolk de zon verduisterde werden we geëvacueerd van de camping omdat er blijkbaar een bosbrand langs onze camping woede en er kans was dat de brand over zou springen op de camping. dus moesten we op een strand een paar kilometer verderop toekijken hoe deze grote grijze massa rook de hele camping bedekte. Ik moet zeggen dat dit pittig eng is om mee temaken als een 8 jarig jongetje.


Download ppt "Brayan Renders Mijn culturele ervaringen. Mijn eerste theater ervaring Mijn eerste ervaring met theater was in groep 8 we gingen naar ene theater voorstelling."

Verwante presentaties


Ads door Google