De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

V&F S. BOUWENS OPDRACHT 3 Joris Vossebeld 66071. MATERIAAL CONTRAST 1 De iPhone 6 en 6 Plus komen terug met een design dat aluminium aan de achterkant.

Verwante presentaties


Presentatie over: "V&F S. BOUWENS OPDRACHT 3 Joris Vossebeld 66071. MATERIAAL CONTRAST 1 De iPhone 6 en 6 Plus komen terug met een design dat aluminium aan de achterkant."— Transcript van de presentatie:

1 V&F S. BOUWENS OPDRACHT 3 Joris Vossebeld 66071

2 MATERIAAL CONTRAST 1 De iPhone 6 en 6 Plus komen terug met een design dat aluminium aan de achterkant gebruikt om een premium feel en gebruikersevaring te creeeren. Daarnaast wordt geioniseerd glas gebruikt om het een shining after effect te geven.

3 MATERIAAL CONTRAST 2 Het aluminium geeft een effect van luxe en stevigheid waardoor het leer een contrast van comfort maar toch een stevige look and feel geeft.

4 MATERIAAL CONTRAST 3 Het hout wordt hier gecombineerd met aluminium hierdoor ontstaat een materiele contrast-vormgeving. Het geeft ook een estetische ervaring. Het Plexiglas op de bovenkant geeft maakt de estetische ervaring compleet.

5 MATERIAAL CONTRAST 4 Het aluminium, het stof en het hout geeft een uniek vormcontrast, wat zorgt voor een uiterlijk dat klassiek estetisch, strakke stroomlijning en zacht comfort combineerd. Deze stoel is geinspireerd door de designs van Stark.


Download ppt "V&F S. BOUWENS OPDRACHT 3 Joris Vossebeld 66071. MATERIAAL CONTRAST 1 De iPhone 6 en 6 Plus komen terug met een design dat aluminium aan de achterkant."

Verwante presentaties


Ads door Google