De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dagboek Van je leven... Iedereen heeft zijn eigen dagboek van het leven. Sommigen hebben het letterlijk opgeschreven. Andere hebben het in hun hart bewaard.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dagboek Van je leven... Iedereen heeft zijn eigen dagboek van het leven. Sommigen hebben het letterlijk opgeschreven. Andere hebben het in hun hart bewaard."— Transcript van de presentatie:

1

2 Dagboek Van je leven...

3 Iedereen heeft zijn eigen dagboek van het leven. Sommigen hebben het letterlijk opgeschreven. Andere hebben het in hun hart bewaard.

4 Pagina’s van vreugde, geluk,trots, liefde en genegenheid, Maar er zijn ook pagina’s In het dagboek van het leven vol met herinneringen aan vervlogen tijden.

5 Nooit uitgekomen dromen, Waarvan je nog steeds ligt van te dromen. Toch ook onze fouten, verkeerde woorden die we hebben gesproken. Wijze raad van mensen die op ons levenspad zijn meegelopen, en die ons duwtjes in de rug hebben gegeven.

6 En met momenten dan herlezen we het dagboek van ons leven. Door onverwachte gebeurtenissen, of door herinneringen die spon – taan worden herboren..

7 Je dagboek van het leven waar ook de momenten van verdriet in zijn te lezen. Afscheid dat we van dierbare mensen / dieren In ons leven hebben moeten nemen..

8 De liefde die niet is gebleven, of de zoveelste teleurstelling in het leven, alle hebben we ze in het dagboek van het leven ( bewaard ) geschreven

9 Toch blijft het allerlaatste blad van je dagboek van het leven een onbeschreven blad met een open einde... Want niemand weet wanneer zijn / haar dagboek van het leven voor altijd wordt gesloten.

10 Ik wens je nog véle mooie momenten in je leven, om ze in je dagboek van je leven te noteren... Groetjes Josephine


Download ppt "Dagboek Van je leven... Iedereen heeft zijn eigen dagboek van het leven. Sommigen hebben het letterlijk opgeschreven. Andere hebben het in hun hart bewaard."

Verwante presentaties


Ads door Google