De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gyor, Joyce, Sherida, Michael & StephanCMD1C. Het Concept Een on- en offline community voor de fotografen van Pieter de Hoochweg. Deze community zal “Photogeniek”

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gyor, Joyce, Sherida, Michael & StephanCMD1C. Het Concept Een on- en offline community voor de fotografen van Pieter de Hoochweg. Deze community zal “Photogeniek”"— Transcript van de presentatie:

1 Gyor, Joyce, Sherida, Michael & StephanCMD1C

2 Het Concept Een on- en offline community voor de fotografen van Pieter de Hoochweg. Deze community zal “Photogeniek” heten (P voor Pieter en H voor Hoochweg)

3 Het Logo

4 Online De website is gebaseerd op een forum De leden kunnen profielen en portfolio’s aanmaken om zo in contact te komen met andere fotografen op PdH Maandelijks is er een fotowedstrijd aan de hand van een opdracht Er staat nieuws op over de fotografie wereld (denk aan nieuwe camera’s, apparatuur, etc.) Leden kunnen zelf reviews schrijven Ook is er de optie om spullen te verkopen via de Marktplaats pagina

5

6 Offline Om de fotografen bij elkaar te brengen worden de volgende activiteiten organiseren Workshops Apparatuur uitwisseling – Dit kan helpen met het kopen van een nieuwe camera en andere apparatuur Photoshoots in de fotoruimte van PdH Expositie van eigen werk Groepsuitjes naar fotobeurzen, exposities, etc.

7 Don’t underestimate us


Download ppt "Gyor, Joyce, Sherida, Michael & StephanCMD1C. Het Concept Een on- en offline community voor de fotografen van Pieter de Hoochweg. Deze community zal “Photogeniek”"

Verwante presentaties


Ads door Google