De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat is gelukkig zijn ? Voor sommigen is gelukkig zijn : Geld in de portemonnee. Een goede pint in het café. Nieuwe kleren in de kleerkast.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat is gelukkig zijn ? Voor sommigen is gelukkig zijn : Geld in de portemonnee. Een goede pint in het café. Nieuwe kleren in de kleerkast."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wat is gelukkig zijn ?

3 Voor sommigen is gelukkig zijn : Geld in de portemonnee. Een goede pint in het café. Nieuwe kleren in de kleerkast.

4 Voor anderen is gelukkig zijn, een successvolle carrière.

5

6 Maar voor mij, om gelukkig te zijn is het heel anders. Gelukkig zijn is een goed mens zijn, is genieten van het leven.

7 Gelukkig zijn is als je familie bij elkaar is. Is leven zonder je te haasten, zonder zorgen. Is dromen, is wenen, is glimlachen is liefhebben.

8 Gelukkig zijn is leven omringd door liefde. Is vriendschap zaaien, de warmte van een omarming van een vriend(in), die je, alhoewel hij/zij veraf is, “hallo” hoort zeggen. “hallo” hoort zeggen.

9 Gelukkig zijn is ‘s morgens wakker worden, en naar je partner kijken, enkel om te zien of alles in orde is met hem/haar, gewoon om hem/haar te zien slapen.

10 Gelukkig zijn is een warme thuis. Is een eenvoudig gedekte tafel. Is een lekkere kop koffie bij je ontbijt. Is de zoete melodie van een CD, Is de zoete melodie van een CD, om je hart te inspireren.

11 Gelukkig zijn is genieten van de stralende zon, van de ijskoude lucht, van de regen en het onweer. Gelukkig zijn is vriendelijk zijn tegenover iedereen, ook tegen degene die je tegenkomt.

12 Gelukkig zijn is van het leven één groot avontuur maken. Soms gekke dingen doen, gewoon omdat je het graag doet.

13 Maar bovenal, gelukkig zijn houdt in : Goed handelen in alles wat je doet, dat je niets doet waar jij je slecht bij voelt, dat je niemand pijn doet.

14 Gelukkig zijn is : Wanneer datgene wat je denkt, wat je zegt en wat je doet, in harmonie zijn.

15 Heel juist: Gelukkig zijn is niets anders dan : IN VREDE ZIJN MET JEZELF !!!!


Download ppt "Wat is gelukkig zijn ? Voor sommigen is gelukkig zijn : Geld in de portemonnee. Een goede pint in het café. Nieuwe kleren in de kleerkast."

Verwante presentaties


Ads door Google