De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Deze mop werd pas gehoord, ik draag hem graag verder voort. Want één dag niet gelachen is zonde, daarom doet hij nu de ronde! de Bejaarden verzorgster.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Deze mop werd pas gehoord, ik draag hem graag verder voort. Want één dag niet gelachen is zonde, daarom doet hij nu de ronde! de Bejaarden verzorgster."— Transcript van de presentatie:

1

2 Deze mop werd pas gehoord, ik draag hem graag verder voort. Want één dag niet gelachen is zonde, daarom doet hij nu de ronde! de Bejaarden verzorgster

3 Er was eens een verzorgster die een bejaarde vrouw aan het wassen was. "Nou", zegt de verzorgster, "zullen we eerst de armen wassen?" Na het wassen van de armen vroeg de verzorgster: "Zullen we nu met de benen verder gaan?" En na het wassen van de benen: "En nu", zegt de verzorgster, "zullen we de 'brievenbus' wassen?" Waarop de vrouw antwoordt: " Nou sla die maar over, ik heb al 20 jaar geen post meer gehad!"

4 Voor meer powerpoints op Funnysite KLICK HEREKLICK HERE


Download ppt "Deze mop werd pas gehoord, ik draag hem graag verder voort. Want één dag niet gelachen is zonde, daarom doet hij nu de ronde! de Bejaarden verzorgster."

Verwante presentaties


Ads door Google