De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

donderdag 16 april 2015 Thursday, 16 April 2015 Click on picture Klik op beeld Click on picture IN /OUT English Klik op beeld IN/UIT Nederlands Eerst.

Verwante presentaties


Presentatie over: "donderdag 16 april 2015 Thursday, 16 April 2015 Click on picture Klik op beeld Click on picture IN /OUT English Klik op beeld IN/UIT Nederlands Eerst."— Transcript van de presentatie:

1

2 donderdag 16 april 2015 Thursday, 16 April 2015

3 Click on picture Klik op beeld Click on picture IN /OUT English Klik op beeld IN/UIT Nederlands Eerst bestierf ik het om mijn middelbare school te beëindigen en hogere studies te kunnen beginnen. Dan bestierf ik het om de studies te kunnen afmaken en aan het werk te gaan. Dan bestierf ik het om te gaan trouwen en kinderen te hebben. Dan bestierf ik het voor mijn kinderen om oud genoeg te worden en terug aan het werk te kunnen gaan. Maar dan bestierf ik het om met pensioen te kunnen gaan en nu…ben ik stervende. Plots besefte ik dat ik vergat te leven. Laat dit a.u.b. jou niet gebeuren. Waardeer de huidige situatie en geniet van elke dag…… oude vriend. Om geld te verzamelen, verliezen wij onze gezondheid. Om onze gezondheid terug te winnen, verliezen wij ons geld. Wij leven alsof wij nooit zullen sterven. Wij sterven alsof wij nooit hebben geleefd. Click on picture Klik op beeld IN/OUT IN/UIT Music/Muziek Xale Rewmi 5’25’’ Click on picture Klik op beeld IN/OUT IN/UIT Music/Muziek 1’06’’

4 Comes from the heart Comes from the mind 2’19’’ Painting the Ocean 4’57’’ The Temple 8’04’’ ALL ONE ALLEN ÈÈN STOP

5


Download ppt "donderdag 16 april 2015 Thursday, 16 April 2015 Click on picture Klik op beeld Click on picture IN /OUT English Klik op beeld IN/UIT Nederlands Eerst."

Verwante presentaties


Ads door Google