De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bediening Terminal, Pinnen en Mobiel betalen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bediening Terminal, Pinnen en Mobiel betalen"— Transcript van de presentatie:

1 Bediening Terminal, Pinnen en Mobiel betalen
Pieter de Jong

2 Bediening Terminal We gaan de ‘extra handelingen’ bespreken; Submenu’s
Saldo Opwaarderen & afschrijven Afrekenen teampassen achter de bar Betalen via “op rekening” Bonmodule Beheer Kas Toon transacties Dagstaat

3 Pinnen Sinds vorig jaar bieden wij zelf pinautomaten aan.
Wij nemen alle administratie uit handen en zorgen voor 1 duidelijk aanspreekpunt Wij maken gebruik van CCV apparatuur. Wij werken met een gekoppelde pin via een kassa koppelingskabel Dit zorgt voor een supersnelle overdracht Kosten CCV: Kosten per transactie bedragen €0,055 en een vast bedrag van €1,95 per Via uw Bank: U kunt de transacties ook via de bank laten lopen, de kosten kunnen dan iets lager uitvallen. (helaas vaak bundels..) Service U dient een service contract af te sluiten voor de pinautomaat van €15 per maand. Pinnen biedt gemak voor de leden en bezoekers, zorgt voor minder contant geld en een hogere omzet. Kortom, win-win-win !

4 Contactloos en Mobiel betalen
Filmpje contactloos betalen Gesloten vs opensystemen Open is ‘normaal’ pinnen Gesloten is Rabobank Minitix & Le Credit Sportif Contactloos betalen via bankpas Mobiel betalen Contactloos en mobiel betalen in combinatie met een kassa Contactloos en mobiel betalen op je huidige pinautomaat De kosten voor contactloos en mobiel betalen En hoe nu verder..

5 Einde Vragen? Tips?


Download ppt "Bediening Terminal, Pinnen en Mobiel betalen"

Verwante presentaties


Ads door Google