De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kattenclub. DE KATTENCLUB Miauw, klauw, poot! Dit is de kattenclub en je krijgt meer uitleg over onze clubje! Veel de max plezier!

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kattenclub. DE KATTENCLUB Miauw, klauw, poot! Dit is de kattenclub en je krijgt meer uitleg over onze clubje! Veel de max plezier!"— Transcript van de presentatie:

1 De kattenclub

2 DE KATTENCLUB Miauw, klauw, poot! Dit is de kattenclub en je krijgt meer uitleg over onze clubje! Veel de max plezier!

3 Poot! In onze club zitten een aantal leden: Hilde: Kattenkop Camille: Snelpoot Alma: Boomkat Aude: Vlekstaart Janna: Katteklauw Toni: Sneeuwpoes Kendra: Kattebel We doen bijeenkomsten die echt super leuk zijn, We werken aan onze site, We beoefenen jacht, ren, spring, sluip,… oefeningen samen met je mentor. We doen spelletjes, werken aan onze clip en cd,… Wie?Hoe? POOT!!

4 Het leukste is de bijeenkomst van de club, dan krijgen leerlingen hun lidkaarten enzo… samen met je mentor beoefen je dan hetgene waar je goed in bent. Je word verdeelt in twee categorieën, jacht of vecht groep. Jacht is meer voor snelle en kleine katten en vecht voor stoere en sterke katten! Het is gewoon altijd leuk in de Club en als je blijft slapen op de bijeenkomst is er die avond altijd wel iets leuks te doen: wat gemiauw enzo, je kent het wel!

5 Heel simpel!!! Zet iets op onze blog of stuur een mailtje met dat je graag in de club wil. Dan kan je naar de eerste bijeenkomst komen En doe je een klein examen. Als je met 60 % er door bent zit je in de club! Je krijgt je club boek, lidkaart, het wachtwoord van de club en de site,… HOE KOM JE IN DE CLUB?

6 Kom je mee in de club? je bent Zeker Welkom!!!!

7 Wij houden van katten!!! Dit was het dan!!!


Download ppt "De kattenclub. DE KATTENCLUB Miauw, klauw, poot! Dit is de kattenclub en je krijgt meer uitleg over onze clubje! Veel de max plezier!"

Verwante presentaties


Ads door Google