De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zingen Vers 1 Heil hem die den geringe helpt in nood,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zingen Vers 1 Heil hem die den geringe helpt in nood,"— Transcript van de presentatie:

1 Zingen Vers 1 Heil hem die den geringe helpt in nood,
Psalm 41 Vers 1 Heil hem die den geringe helpt in nood, hem helpt in nood de HEER. De HEER bewaart zijn leven voor de dood, herstelt hem in zijn eer. Wat deert hem of zijn vijand hem bespot, als Gij de redder zijt? De HEER is hem een groot en helpend God op 't bed der bitterheid.

2 Zingen Vers 2 Ik zei: Genees mij, HEER, door uw gena.
Psalm 41 Vers 2 Ik zei: Genees mij, HEER, door uw gena. Ik zondigde voor U. Maar maak dat deze valsaard van mij ga, van wiens bezoek ik gruw. 'Sterft hij niet haast, en gaat zijn naam voorbij?' Zo denkt hij in zijn hart, en veinst wel aan mijn sponde medelij, maar hoont mij op de markt.

3 Zingen Vers 3 Zij fluistren saam, de horde die mij haat:
Psalm 41 Vers 3 Zij fluistren saam, de horde die mij haat: 'Hij ligt, hij ligt voorgoed! Op hem is uitgestort onzalig kwaad, hij heeft de dood in 't bloed!' De vriend zelfs, die ik spijsde met mijn brood, de gunstling van mijn ziel, heult reeds met hen die loeren op mijn dood, hief tegen mij de hiel.

4 Zingen Vers 4 Maar Gij, HEER, richt mij op, dat ik het weet
Psalm 41 Vers 4 Maar Gij, HEER, richt mij op, dat ik het weet hoe Gij mij gunstig zijt, dat het vergolden wordt als om mijn leed mijn vijand zich verblijdt. Hebt Gij mij ook niet voortijds opgericht om mijn eenvoudigheid? O HEER, Gij stelt mij voor uw aangezicht tot in all' eeuwigheid.

5 Zingen Vers 5 Looft nu den HEER, zingt Isrels God verblijd,
Psalm 41 Vers 5 Looft nu den HEER, zingt Isrels God verblijd, prijs Hem voor zijn gena van eeuwigheid tot in all' eeuwigheid! Ja, waarlijk, amen, ja!

6 Picto’s die gebruikt kunnen worden.


Download ppt "Zingen Vers 1 Heil hem die den geringe helpt in nood,"

Verwante presentaties


Ads door Google