De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MANTELZORGER BINNEN MIJN ORGANISATIE. Combinatie werk en mantelzorg Richtvragen:  Is het thema mantelzorg gekend en ook bespreekbaar binnen jullie organisatie?

Verwante presentaties


Presentatie over: "MANTELZORGER BINNEN MIJN ORGANISATIE. Combinatie werk en mantelzorg Richtvragen:  Is het thema mantelzorg gekend en ook bespreekbaar binnen jullie organisatie?"— Transcript van de presentatie:

1 MANTELZORGER BINNEN MIJN ORGANISATIE

2 Combinatie werk en mantelzorg Richtvragen:  Is het thema mantelzorg gekend en ook bespreekbaar binnen jullie organisatie?  Welke moeilijkheden ervaren mantelzorgers om werk en zorg te combineren binnen jullie organisatie?  Op welke maatregelen kunnen mantelzorgers binnen jullie organisatie vandaag de dag beroep doen?  Op welke maatregelen zouden mantelzorgers beroep moeten kunnen doen?

3 Combinatie werk en mantelzorg Stellingen:  Een goede werk-privébalans staat in onze organisatie hoog op de agenda.  De drempel om als werknemer een leidinggevende aan te spreken omtrent een mantelzorgsituatie is in onze organisatie zeer laag.  Er heerst in onze organisatie een zekere ‘praatcultuur’ waarbij leidinggevenden erg toegankelijk zijn omtrent eender welk (privé)onderwerp.


Download ppt "MANTELZORGER BINNEN MIJN ORGANISATIE. Combinatie werk en mantelzorg Richtvragen:  Is het thema mantelzorg gekend en ook bespreekbaar binnen jullie organisatie?"

Verwante presentaties


Ads door Google