De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zesde zondag van de veertig dagentijd Zondag 29 maart 2015 Palmarum ‘ palmzondag’ Marcus 11 : 1-11 Velen spreiden hun mantels en takken uit op de weg en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zesde zondag van de veertig dagentijd Zondag 29 maart 2015 Palmarum ‘ palmzondag’ Marcus 11 : 1-11 Velen spreiden hun mantels en takken uit op de weg en."— Transcript van de presentatie:

1 Zesde zondag van de veertig dagentijd Zondag 29 maart 2015 Palmarum ‘ palmzondag’ Marcus 11 : 1-11 Velen spreiden hun mantels en takken uit op de weg en riepen luidkeels: “Hosanna! Gezegend hij die komt in de naam van de Heer. Gezegend het komende konin- krijk van onze vader David. Hosanna in de hemel.”

2

3 Palmarum ‘ palmzondag’ Vol van hoop vol van verwachting handen hoog. Hosanna, hij komt Koning van vrede

4

5 De hoge bloemen zijn als opgeheven handen van de juichende mensen. De witte gerbera is het symbool voor Jezus die Jeruzalem binnen gaat.

6

7 De kleuren geven feest aan. Jezus wordt als koning Jeruzalem ingehaald, maar niet om als koning gekroond te worden. Het paars van het komende lijden blijft.

8


Download ppt "Zesde zondag van de veertig dagentijd Zondag 29 maart 2015 Palmarum ‘ palmzondag’ Marcus 11 : 1-11 Velen spreiden hun mantels en takken uit op de weg en."

Verwante presentaties


Ads door Google