De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Meer informatie? Ga naar:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Meer informatie? Ga naar:"— Transcript van de presentatie:

1 Meer informatie? Ga naar: http://www.strijklogo.nl
Strijk Badges: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde badges! Op strijklogo.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen badges of badges van foto kwaliteit ontwerpen. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de badges door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel te strijken of te naaien. De badges zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar voor een strijk badge. Meer informatie? Ga naar:

2 Meer informatie? Ga naar: http://www.strijklogo.nl
Voor wie zijn strijk badges geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als een badge op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professioneel full color embleem. - Particulieren: zelf een embleem badge ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) strijken. Ga naar voor een strijk badges. Meer informatie? Ga naar:

3 Meer informatie? Ga naar: http://www.strijklogo.nl
Alle voordelen van een strijk badgekort op een rij: - Eenvoudig ontwerpproces: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw kleding of textielstuk. Ga naar voor een strijk badge. Meer informatie? Ga naar:

4 Meer informatie? Ga naar: http://www.strijklogo.nl
Er worden ons vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en strijkbadges? - Kunnen jullie ook strijkbadges voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om strijkbadges op te brengen? - Zijn de strijkbadges ook in andere vormen te leveren? Ga naar voor alle vragen en antwoorden over strijkbadges. Meer informatie? Ga naar:

5 Meer informatie? Ga naar: http://www.strijklogo.nl
Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van strijkbadges. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om strijkbadges te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op textiel anderzijds. Ga naar voor de instructiefilms over het ontwerpen en strijken van een strijkbadge. Meer informatie? Ga naar:


Download ppt "Meer informatie? Ga naar:"

Verwante presentaties


Ads door Google