De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

“Ontwikkelen van educatieve spellen voor een speciale doelgroep”

Verwante presentaties


Presentatie over: "“Ontwikkelen van educatieve spellen voor een speciale doelgroep”"— Transcript van de presentatie:

1 “Ontwikkelen van educatieve spellen voor een speciale doelgroep”
Project 2 “Ontwikkelen van educatieve spellen voor een speciale doelgroep”

2 Inleiding Concept Het spel Besturing Screenshot Link

3 Concept Het memory concept. Het doel van ons memory spel is om geestelijk en/ of lichamelijk gehandicapten herkenning krijgen van plaatjes. Ze moeten twee dezelfde plaatjes kunnen combineren dit is tevens een training voor hun geheugen van de positie van de plaatjes. We wouden het spel varieëren van 2 tot 12 kaartjes.

4 Het spel De bedoeling van het memory spel is dat je twee dezelfde plaatjes met elkaar combineert. Om het makkelijker te maken voor onze doelgroep maken we extra grote kaartjes en gebruiken we foto’s zodat ze het kunnen vergelijken met het echte leven. Het spel begint bij twee kaartjes hierdoor begrijpt de doelgroep al meteen wat de bedoeling is van het spel. Om het makkelijker te maken hebben wij een functie in ons spel zodat je eerst kunt zien wat voor kaartjes er liggen.

5 Besturing De bedoeling is dat je met de muis moet gaan sturen.
Door middel van een extra grote cursor wordt het voor de doelgroep makkelijker gemaakt om een plaatje aan te klikken. Als je op een plaatje klikt draait deze zich om tot je weer op een ander plaatje klikt. Komen de plaatjes overeen dan verdwijnen deze. Komen ze echter niet overeen dan draaien ze weer om.

6 Screenshot

7 Link


Download ppt "“Ontwikkelen van educatieve spellen voor een speciale doelgroep”"

Verwante presentaties


Ads door Google