De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Katten. Katten zijn heel schattige dieren maar soms zijn ze ook wel schuw. Er zijn ook straat katten die aai je best niet want ze kunnen bijten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Katten. Katten zijn heel schattige dieren maar soms zijn ze ook wel schuw. Er zijn ook straat katten die aai je best niet want ze kunnen bijten."— Transcript van de presentatie:

1 Katten. Katten zijn heel schattige dieren maar soms zijn ze ook wel schuw. Er zijn ook straat katten die aai je best niet want ze kunnen bijten.

2 katten en hun speelgoed.
Katten houden van wol en ook van vliegjes ze springen er achter na. Ze zijn wel kapoenen ze krabben wel eens aan de stoelen en de zetels.

3 Voeding voor katten. Ze eten whiskas dat is het beste voor katten.
Je laat ze best uit potten eten.

4 Italië -in Italië is de toren van pizza
De toren van pizza staat scheef. de toren van pizza is heel hoog. de toren van pizza is het beroemste monument van italië

5 Het pizza land. de pizza is heel beroemt in italië.
Het is daar bedacht het is 1 van de beroemste gerechten in italië.

6 Gebouwen in italië Het coloceum van Italië en de beroemste brug van Italië en het meeste beroemste de laars van Italië.


Download ppt "Katten. Katten zijn heel schattige dieren maar soms zijn ze ook wel schuw. Er zijn ook straat katten die aai je best niet want ze kunnen bijten."

Verwante presentaties


Ads door Google