De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voorkant Voorkant Basketbal Basketbal Voetbal Voetbal Tennis Tennis bronvermelding bronvermelding.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voorkant Voorkant Basketbal Basketbal Voetbal Voetbal Tennis Tennis bronvermelding bronvermelding."— Transcript van de presentatie:

1

2 Voorkant Voorkant Basketbal Basketbal Voetbal Voetbal Tennis Tennis bronvermelding bronvermelding

3 In het jaar 1891 ontworp een leraar Basketbal. In het jaar 1891 ontworp een leraar Basketbal. Het doel was niet in een verticaal doel te spelen, maar in een horizontaal doel, dat zich in de lucht bevindt, n.l. in een mand. Het doel was niet in een verticaal doel te spelen, maar in een horizontaal doel, dat zich in de lucht bevindt, n.l. in een mand. Je mag geen lichamelijk contact hebben met andere spelers. Je mag geen lichamelijk contact hebben met andere spelers. Bij een overtreding komt er een strafworp. Bij een overtreding komt er een strafworp.

4 Bij Voetbal moeten twee ploegen van elf spelers proberen de bal in het goal van de tegenstander te krijgen. Bij Voetbal moeten twee ploegen van elf spelers proberen de bal in het goal van de tegenstander te krijgen. Bij een lichte overtreding krijgt de speler geel. Bij 2 gele kaarten krijg je rood en moet je het veld uit. Bij een lichte overtreding krijgt de speler geel. Bij 2 gele kaarten krijg je rood en moet je het veld uit.

5 Tennis is familie van een heleboel andere sporten: squash, badminton, tafeltennis. Tennis is familie van een heleboel andere sporten: squash, badminton, tafeltennis. Tennis is ontstaan uit het spel 'Jeu de Paume. Daarbij moesten de spelers met hun blote handen tegen een bal slaan. Tennis is ontstaan uit het spel 'Jeu de Paume. Daarbij moesten de spelers met hun blote handen tegen een bal slaan.

6 http://www.sport.nl/ http://www.sport.nl/http://www.sport.nl/ http://www.fitline.nl/algemeen- sportregels.php http://www.fitline.nl/algemeen- sportregels.php http://www.voetbal.nl/


Download ppt "Voorkant Voorkant Basketbal Basketbal Voetbal Voetbal Tennis Tennis bronvermelding bronvermelding."

Verwante presentaties


Ads door Google