De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door Jessica van der Leij

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door Jessica van der Leij"— Transcript van de presentatie:

1 Door Jessica van der Leij

2 Belofte Bewijs Toonzetting

3 Belofte Bewijs Toonzetting

4 Belofte Bewijs Toonzetting

5 Belofte Bewijs ToonzettingBewijs Toonzetting

6 De beloftes komen van de officiele Floriade site, en ik heb die mee genomen met mijn verwachtingen. Ondanks ik mezelf niet bij de doelgroep van de Floriade vind passen ben ik er met een neutrale, objectieve houding naar toe gegaan. Het de beloftes beloven ze zeker, alleen niet voor doelgroep studenten. Mensen die inspiratie op willen doen voor een mooie achtertuin, meer te weten komen over de natuur of een gezellig dagje bloemetjes kijken zijn hier op de goede plek. De activiteiten buiten de planten en natuur vond ik erg tegen vallen, waar ze op hun site wel groots over praten en iedereen die ik sprak dat kon beamen. Maar ben ik een stuk park vergeten of was de entertainment die woensdag niet erg sterk. Vind ik wel erg jammer want dat had mijn mening over de Floriade zeker beter gemaakt. Dat het woensdag was zal ook een grote rede spelen.

7 Facts over de Floriade Totaal van 33.000 Bezoekers
Totale oppervlakte van 66 hectare (132 voetbalvelden) 40 hectare tentoonstellingsterrein, de rest is bestaand natuurgebied. De binnententoonstelling heeft een oppervlakte van m2. Openingstijden van 5 april - 7 oktober Periode juni - september van Totaal van Bezoekers Paviljoens en tuinen komen van 40 verschillende landen en 90 bedrijven. Voor de kinderen heb je de educatieve schoolreis : Kids Experience van de Rabo Floriade 5 Parkonderdelen: Relax & Heal, Green Engine, World Show Stage, Education & Innovation en Environment. De wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade vindt eens in de tien jaar in Nederland plaats

8 'Be part of the theatre in nature; get closer to the quality of life'.
Centrale thema van de Floriade 'Living Nature'. Is de gezamenlijke thema van de vijf parkonderdelen

9 Sponsoren & Partners Hoofd sponsor/ founder De Rabobank voelt zich betrokken bij wereldwijde ontwikkelingen in de food & agrimarkten. Dat is ook het idee achter Eathwalk: de halve wereldbol waar je over het dak van de wereld kan lopen. Sponsoren ARCADIS Design-, advies- en ingenieursdiensten in binnen- en buitenland en is actief op het gebied van gebouwen, milieu & ruimte, mobiliteit en water. Dura Vermeer Gespecialiseerd op het gebied van wonen, werken, mobiliteit en vrije tijd die vertaald worden naar infrastructurele oplossingen of bouw.


Download ppt "Door Jessica van der Leij"

Verwante presentaties


Ads door Google