De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voobereidingen….. Paaskaarten – actie diaconie Een persoonlijke groet voor een gevangene.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voobereidingen….. Paaskaarten – actie diaconie Een persoonlijke groet voor een gevangene."— Transcript van de presentatie:

1

2 Voobereidingen…..

3 Paaskaarten – actie diaconie Een persoonlijke groet voor een gevangene

4 Welkom, votum en groet

5 Onder begeleidend pianospel uitleg over de staties in de 40 dagentijd

6 Tandpasta: als je het goed gebruikt worden de tanden schoon en blijven gezond, maar je kunt er ook een knoeiboel van maken en dan gaat het niet meer terug in de tube. Met woorden is dit net zo: Je kunt iemand snel kwetsen met lelijke woorden en terugnemen kan niet, je kunt wel sorry zeggen maar ze blijven gezegd. Beter is het om ze tot genezing en zegen voor anderen te gebruiken. De kracht van woorden geïllustreerd door een tube tandpasta

7 Lelijke woorden gebruikt? “ga je tanden poetsen!” Sketch door groep 12-13 jarigen

8 Uitslag van een eerder gehouden enquête binnen de gemeente Catechisanten 16+ groep

9 De jongste catechisanten hebben de spreuken “herschreven” Bijbellezing en preek over Spreuken 12: 13-18 “De kracht van woorden”

10 Stap uit de boot, durf op water te lopen Vraag God om hulp en de hemel gaat open Wees maar niet bang, Hij is altijd bij jou In de storm, in de strijd in de moeilijke tijd: God is trouw! Zingen met de kinderen: God heeft een plan met je leven..

11 Catechisatiegroep 18+ Niet alleen worden kunnen iets zeggen, ook tekeningen zijn veelzeggend. Kan dit, of gaat dit te ver?

12 Uitleg over de paaskaarten-actie en informatie over/ uitnodiging voor springtime “De kracht van woorden”. Onze opdracht om ze in praktijk te brengen.

13 Nog even nagenieten met deze talentvolle jongeren En dan is er Koffie!


Download ppt "Voobereidingen….. Paaskaarten – actie diaconie Een persoonlijke groet voor een gevangene."

Verwante presentaties


Ads door Google