De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in de samenkomst. Hebreeen 13 1. Laat de broederlijke Liefde in u blijven. blijven. 2. Wees altijd gastvrij voor vreem- delingen, daardoor hebben.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in de samenkomst. Hebreeen 13 1. Laat de broederlijke Liefde in u blijven. blijven. 2. Wees altijd gastvrij voor vreem- delingen, daardoor hebben."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in de samenkomst

2 Hebreeen 13

3 1. Laat de broederlijke Liefde in u blijven. blijven. 2. Wees altijd gastvrij voor vreem- delingen, daardoor hebben delingen, daardoor hebben sommigen, zonder het zich bewust sommigen, zonder het zich bewust te zijn, engelen in huis gehad. te zijn, engelen in huis gehad.

4

5

6 3. Denk aan de mensen die in de gevangenis zitten, alsof u zelf ge- vangen was. Denk ook aan de mensen die lijden, omdat u zelf ook een lichaam hebt kunt u met hen meevoelen Denk ook aan de mensen die lijden, omdat u zelf ook een lichaam hebt kunt u met hen meevoelen

7 5. Laat u niet door het geld in beslag nemen. Wees tevreden met wat u hebt, want God heeft gezegd: “Ik zal altijd voor u zorgen, Ik zal u nooit in de steek laten”. “Ik zal altijd voor u zorgen, Ik zal u nooit in de steek laten”. 6. Zodat wij vrijmoedig kunnen zeggen: “De Here helpt mij, daarom hoef ik niet bang te zijn voor wat een mens mij kan aandoen” “De Here helpt mij, daarom hoef ik niet bang te zijn voor wat een mens mij kan aandoen”

8 15. Laten wij dan door Jezus God altijd blijven eren, en ons offer aan God blijven eren, en ons offer aan God is, dat wij openlijk voor de naam is, dat wij openlijk voor de naam van Jezus uitkomen. van Jezus uitkomen. 16. En wees vriendelijk en deel uw bezit met de armen, want in zulke bezit met de armen, want in zulke offers heeft God een welgevallen. offers heeft God een welgevallen.

9 20 en 21. Moge de God van de vrede, Die onze Here Jezus, de grote Herder van de schapen, door het bloed van het eeuwig verbond uit de doden heeft teruggebracht, u toerusten om in ieder goed werk Zijn wil te doen, werkende in ons wat Hem welgevallig is, door Jezus Christus: Hem zij de eer in alle eeuwigheid. Amen Hem zij de eer in alle eeuwigheid. Amen

10

11


Download ppt "Welkom in de samenkomst. Hebreeen 13 1. Laat de broederlijke Liefde in u blijven. blijven. 2. Wees altijd gastvrij voor vreem- delingen, daardoor hebben."

Verwante presentaties


Ads door Google