De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bestuur KTTC VZW 6 april 2015.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bestuur KTTC VZW 6 april 2015."— Transcript van de presentatie:

1 Bestuur KTTC VZW 6 april 2015

2 Rudy Bruggen Rudy is ook een van onze jeugdtrainers en hij doet er alles aan om de jeugd niet alleen tennis aan te leren maar er ook voor te zorgen dat ze er plezier aan beleven. Een van zijn belangrijkste taken is er voor te zorgen dat we ons certificaat van Kidstennisvriendelijke Club binnen Tennis Vlaanderen elk jaar weer behouden. Samen met Christian en Robby begeleidt hij de jeugd voor al hun interclubwedstrijden. Verder is hij onze ‘Facebook’-specialist.

3 Tony Decraecker Tony is actief als verantwoordelijke voor feestelijkheden. En natuurlijk wereldberoemd als organisator van de jaarlijkse Turkije-reis !! Vader van onze trainer Benjamin.

4 Serge Gutschoven Serge wil binnen het bestuur mee werken aan de organisatie van onze feestelijkheden. Hij plant misschien wel een kaartavond !? Zijn jullie geinteresseerd ?

5 Marie-Anne Hannon Marie-Anne is secretaris en penningmeester van de vzw Tongerse Tennisschool 2000. Daarnaast is ze onze vertegenwoordiger in de Tongerse Sportraad. Zal instaan voor de opvang van de nieuwe leden.

6 Robby Stoffels Robby is onze hoofdtrainer.
Tussendoor probeert hij af en toe nog eens zelf te spelen. Hij is onze tenniscoordinator en regelt verder alle trainingen. Samen met Rudy en Christian begeleidt hij de jeugd voor al hun interclubwedstrijden.

7 Gert Van Aken Gert is onze vorige boekhouder.
Door persoonlijke omstandigheden moet hij zijn engagement in de club een beetje terugschroeven, maar hij wil wel ons verder blijven ondersteunen op het gebied van financien en administratie. Als Anderlecht-fan, moest hij spijtig genoeg vanavond in Brussel zijn.

8 Philippe Vandenberk Philippe is de sturende man achter een dynamisch en gemotiveerd Jeugdbestuur. Met zijn team werkt hij enthousiast aan de begeleiding van onze jeugd. Binnen het bestuur wil hij ook extra aandacht besteden aan sponsoring. Als club hebben we hieraan een grote behoefte. Organiseerde dit weekend nog snel het Paaseieren-rapen voor de jeugd en is daarna vertrokken voor een welverdiende vakantie.

9 Christian Van Garsse Christian is ondervoorzitter van de Tongerse Tennisschool 2000. Nog een echte ‘ancien’. Samen met Rudy en Robby begeleidt hij de jeugd voor al hun interclubwedstrijden. Wilt ge de echte knepen van het tennis spelen leren, dan moet ge bij hem zijn !! Zit even voor een weekje in Spanje, hopelijk met zon.

10 Anita Vanlessen Anita is een van onze duivel-doet-als.
Op maandagavond en woensdagavond kunt ge ze achter de bar vinden. Een zestal keer per jaar organiseert ze samen met o.a. Hilde en Theo onze ‘wereldbekende’ Misters & Sisters. Ook samen met Hilde organiseert ze het ‘Halketinnen’-tornooi. En op woensdagavond in de zomer is er de Ladies’ Night. En als er moet gekookt worden, is ze onze Chef-Kokkin.

11 Marleen Vanstraelen Marleen is onze hoofdverantwoordelijke voor de uitbating. Tijdens haar vele uren op de club (de honden laat ze thuis !!) probeert ze de organisatie zo goed mogelijk te leiden. Bij haar kunt ge altijd als eerste terecht met eender welke vraag om informatie.

12 Danny Muziek Danny is onze boekhouder.
We teren op zijn expertise om er voor te zorgen dat we als VZW in orde zijn met al onze verplichtingen, zowel financieel als administratief. Op donderdagavond kunt ge hem gegarandeerd op de club vinden !!

13 Els Jacobs Els is ondervoorzit(s)ter.
Ze heeft zich voorgenomen de interesse van de vrouwen nauw ter harte te nemen. Tussendoor zorgt ze er ook voor dat alle facturen op tijd geregistreerd en betaald worden. En helpt ze Danny een beetje bij de boekhouding. Verder is ze ook onze ombudsvrouw. We beloven jullie dat elke klacht opgevolgd zal worden en dat jullie persoonlijke feedback zullen krijgen.

14 Roger Nijs Roger is onze secretaris.
En nog veel meer : een echte veteraan van de club en het gezicht van KTTC. Clubtornooi, Winterinterclub, Interclub, enz. houden voor hem geen geheimen in. Voorzitter van Tongerse Tennisschool 2000 Als bestuur hebben we ons voorgenomen hem iets meer te helpen met zijn vele taken.

15 Jean De Lombaerde Jean is jullie voorzitter.
Hij wordt verondersteld de 14 mensen in het bestuur goed te laten samenwerken. Zijn grootste genoegdoening is iedereen gelukkig te zien in onze club. Organiseert tijdens de zomer op donderdagavond het Tandertornooi voor de mannen. En een keer per jaar samen met Theo het Halketi-tornooi.

16 Onthaalbrochure We hebben voor nieuwe leden (en andere geinteresseerden) een onthaalbrochure gemaakt. Daarin kunt ge alles over de werking van de club lezen en hoe ge onder andere optimaal via onze website op de hoogte kunt blijven van al onze activiteiten. Neem er eentje mee vandaag !!

17 Nog wat nieuwtjes. In de loop van de maand juni hopen we onze nieuwe LED-verlichting te installeren in de sporthal. We hebben nog een 30-tal sweaters die tegen een gunstprijs te verkrijgen zijn. Inlichtingen aan de toog. Als je actiever wil deelnemen aan deze vereniging, meld je dan aan als lid van de VZW. Geen enkele verplichting (een vergadering per jaar) maar wel een beter inzicht in de ins en outs van je tennisclub. Kan gewoon gebeuren door een eenvoudige mail naar onze secretaris. Halen we onze 300 Lux ? Wanneer plannen we opening ? Combineren met de receptie van de sponsors ? Stad uitnodigen ?

18 Lentekuis op woensdag 22 april om 14 uur
Iedereen wordt uitgenodigd een paar uur te komen helpen poetsen op 22 april. We willen ons clubhuis en de terreinen en de omgeving in prima vorm presenteren. Graag een emmer, wat poetslappen, wat tuingerief, en dergelijke mee brengen. We werken momenteel aan een lijst van mogelijke jobs. Breng de (klein)kinderen mee : tegen 16 uur worden pannekoeken aangeboden.

19 Bedankt. En tot binnenkort op de gezelligste tennisclub van Zuid-Limburg !!!


Download ppt "Bestuur KTTC VZW 6 april 2015."

Verwante presentaties


Ads door Google