De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemaakt door: Tiara Simon.n Anniek Karlien Celine en Dawud.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemaakt door: Tiara Simon.n Anniek Karlien Celine en Dawud."— Transcript van de presentatie:

1 Gemaakt door: Tiara Simon.n Anniek Karlien Celine en Dawud

2 Wat is het voor een gebouw? Waarom heette het Engelenburcht? Wie heeft het gebouw bedacht en gemaakt? In welke tijd is het gebouw gemaakt? vragen

3 Wat is het voor een gebouw? De Engelenburcht is een monument in Rome. De burcht is het oorspronkelijke Moles Hadriani het grote mausoleum van keizer Hadrianus. Het mausoleum was bedoeld voor Keizer Augustus

4 Waarom heette het Engelenburcht? De Engelenburcht ontleent zijn naam aan een legende. Op kerstdag 590 hield Paus Gregorius I een grote plechtige kerkelijke optocht om God te smeken een einde te maken aan de pestepidemie dat is een ziekte. het mausoleum is een gebouw waarin het lichaam van een overleden persoon,wordt bewaard.

5 Wie heeft het gebouw bedacht en gemaakt? De man die het bedacht had was architect Decrianus.

6 In welke tijd is het gebouw gemaakt? De Engelenburcht werd gebouwd tussen het jaar 135 en 139 Castel Sant'Angelo werd oorspronkelijk gebouwd door keizer Hadrianus als mausoleum.

7 Filmpje! Hier een filmpje over de Engelenburcht!

8 Vragen Van wie was het gebouw? Keizer Augustus Door wie werd het oorspronkelijk het gebouw gemaakt? Keizer Hadrianus wie heeft het bedacht? architect Decrianus.

9


Download ppt "Gemaakt door: Tiara Simon.n Anniek Karlien Celine en Dawud."

Verwante presentaties


Ads door Google