De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door Sem en Iris. DDe Britten in Australië. AAustralië op de kaart gebracht. WWanneer werd Australië ontdekt door de mens.  De Aboriginals in Australië.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door Sem en Iris. DDe Britten in Australië. AAustralië op de kaart gebracht. WWanneer werd Australië ontdekt door de mens.  De Aboriginals in Australië."— Transcript van de presentatie:

1 Door Sem en Iris

2 DDe Britten in Australië. AAustralië op de kaart gebracht. WWanneer werd Australië ontdekt door de mens.  De Aboriginals in Australië.  Flimpje !!!!!!!!!

3

4

5 Dit is de ondekker van Australië Het Nederlandse schip Duyfken spoelde aan op Australië met aan boord de Nederlandse kapitein Willem Janszoon hij zette een voet aan boord en vond het meteen te drassig en hij bleef er niet langer dan twee dagen op het land om iets voedsel in te slaan.

6

7  http://www.youtube.com/watch?v=o221noL ANYw http://www.youtube.com/watch?v=o221noL ANYw Dit is een filmpje hoe je kunt zien hoe de Aboriginals danste

8  we hopen dat jullie het leuk vonden en er wat van hebben geleerd


Download ppt "Door Sem en Iris. DDe Britten in Australië. AAustralië op de kaart gebracht. WWanneer werd Australië ontdekt door de mens.  De Aboriginals in Australië."

Verwante presentaties


Ads door Google