De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door vicky en maaike. INHOUD Wanneer hij leefde en is gestorven. Waar hij leefde. Wat bijzonders hij heeft gedaan. Wat hij betekent in ons leven nu. Weetjes.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door vicky en maaike. INHOUD Wanneer hij leefde en is gestorven. Waar hij leefde. Wat bijzonders hij heeft gedaan. Wat hij betekent in ons leven nu. Weetjes."— Transcript van de presentatie:

1 Door vicky en maaike

2 INHOUD Wanneer hij leefde en is gestorven. Waar hij leefde. Wat bijzonders hij heeft gedaan. Wat hij betekent in ons leven nu. Weetjes. Mythe of niet?

3 Nieuwe tijd 1500n.Chr1800n.Chr Geboorte 1451 Amerika ontdekt Wanneer hij leefde en is gestorven Gestorven 1506

4 Waar hij leefde. Columbus was waarschijnlijk geboren in Italië in Genua aan de Ligurische kust

5 Wat bijzonders hij heeft gedaan. Hij reisde rond om nieuwe landen te zoeken voor onze wereld Hij ontdekte Amerika maar hij wou India ontdekken. YouTube - The Conquest of paradise

6 Wat hij betekent in ons leven nu. Door hem weten wij nu een groot stuk van de wereld liggen. Als hij dat niet had gevonden dan wisten we niet dat het bestaat.

7 Weetjes. Dit was zijn handtekening. Columbus zegt met de eer van zijn goud ei iedereen kan iets ontdekken. Het graf van onze wereldontdekker.

8 Mythe of niet? Hij is een mythe zeggen velen. Hij is steenrijk gestorven, en sommigen zeggen dat hij in armoede is gestorven. Columbus

9 Hebben jullie van onze wereldontdekker columbus genoten?


Download ppt "Door vicky en maaike. INHOUD Wanneer hij leefde en is gestorven. Waar hij leefde. Wat bijzonders hij heeft gedaan. Wat hij betekent in ons leven nu. Weetjes."

Verwante presentaties


Ads door Google