De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

The Best of Swan Lake 2012 mei Pyman waissi 4hb. Achtergrond informatie een ballet van de choreografen Marius Petipa en Lev Ivanov op de muziek van Pjotr.

Verwante presentaties


Presentatie over: "The Best of Swan Lake 2012 mei Pyman waissi 4hb. Achtergrond informatie een ballet van de choreografen Marius Petipa en Lev Ivanov op de muziek van Pjotr."— Transcript van de presentatie:

1 The Best of Swan Lake 2012 mei Pyman waissi 4hb

2 Achtergrond informatie een ballet van de choreografen Marius Petipa en Lev Ivanov op de muziek van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski. Het ballet werd gemaakt op verzoek van het Keizerlijk Theater in Moskou Ook bekend van Sleeping Beauty (1889) The Nutcracker (1892)

3 algemeen Het is een ballet voorstelling De theme is zwannenmeer Een ziet dat een zwaan veranderd in een vrouw. De vrouwe verteld waaom zij een zwaan kan veranders een boze tovenaar, Von Rothbart, die de meisjes betoverd heeft zodat zij overdag zwanen zijn en alleen 's nachts weer tijdelijk meisjes worden. De man zweert eeuwige trouw aan haar en wil dat door een huwelijk bezegelen. Dit is de enige manier om de betovering van Von Rothbart te verbreken. De tovenaar verschijnt ten tonele en Siegfried dreigt hem te doden maar Odette komt tussenbeide. Als Von Rotbart zou sterven voordat de betovering verbroken is, kan deze niet meer ongedaan worden gemaakt. De prins keert terug naar het bal in het koninklijk kasteel.

4 Foto’s

5 mening Ik vind het best wel leuk en ik wist het verhaal al dus kon ik het goed volgen. De muziek was echt goed en past heel goed bij de stukjes


Download ppt "The Best of Swan Lake 2012 mei Pyman waissi 4hb. Achtergrond informatie een ballet van de choreografen Marius Petipa en Lev Ivanov op de muziek van Pjotr."

Verwante presentaties


Ads door Google