De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

HAPPY MEMORY DIT CONCEPT IS INTELLECTUEEL EIGENDOM VAN: CHRIS EIBES Goodness for betterness.

Verwante presentaties


Presentatie over: "HAPPY MEMORY DIT CONCEPT IS INTELLECTUEEL EIGENDOM VAN: CHRIS EIBES Goodness for betterness."— Transcript van de presentatie:

1 HAPPY MEMORY DIT CONCEPT IS INTELLECTUEEL EIGENDOM VAN: CHRIS EIBES Goodness for betterness

2 MAATSCHAPPELIJK DOEL Een geldinzamelingsconcept ontworpen voor op festivals voor een goed doel. Afleidende activiteiten organiseren voor ziekenhuiskinderen zodat zij net als de festivalbezoeker ook even kunnen ontsnappen aan de dagelijkse routine (van het ziek zijn.) Beleef zelf een happy memory en geef een ziek kind er ook één, is de motto van de actie.

3 OMSCHRIJVING: Happy Memory zet verschillende verkoopactiviteiten in waarbij festivalbezoekers producten kopen met consumptiemuntjes. Dit is een van de unieke aspecten van waar Happy Memory zich mee wilt onderscheiden van de conventionele verkoop. Ook het aanbod aan producten is creatief onderscheidend. Een ander onderscheidend aspect is dat Happy Memory zijn eigen filantropische activiteiten organiseert. Hiermee wordt de donateur de garantie gegeven dat de nettowinst wordt uitbesteed voor de realisatie van het maatschappelijk doel.

4 ACTIVITEITEN: Posters&Photos “Happy Memories” Goodiebags “Goodiebags of Hapiness” Alcoholische Shotjes “Shots of Donation” Opmerking : Achter Happy Memory schuilt een bron van collectieve creativiteit waardoor er continu nieuwe verkoopactiviteiten kan worden ontwikkeld.

5 POSTERS & PHOTOS “HAPPY MEMORIES” Posters & Pictures. Een verkoopactiviteit gericht op fotografie en printmedia. Met kwaliteit wordt er printmedia tot A2 formaat geprint. Deze worden opgestuurd naar het huisadres. Daarnaast zijn er verschillende fotografeermogelijkheden. Bij Posters & Photos behoren ook de volgende activiteiten: Posterbooth. A2 posterfotos met een greenscreen achtergrond. Team Polaroid. Polaroidfoto’s met een speciaal feestkader eromheen. Een klein maar fijn en tijdsbestendig aandenken aan het festival. Selfietower +. Een hoogwerker omgebouwd tot een fotobooth. De Selfietower+ is er één met een Go Pro Hero 3 camera erop geïnstalleerd met en een groter staoppervlak. Opmerking : Printer is een A2 printer van Epson voor Kwaliteitgarantie voor zakelijk gebruik. De polaroidfotos worden op een Polaroid Z430 geprint met de milieuvriendelijke ZINK technologie en beschikt over een 14MP camera. Een Go Pro Hero 3 is een Ultra HD videocamera en fototoestel in één. Deze beschikt ook over WIFI.

6 GOODIEBAG “ GOODIEBAG FOR HAPPINESS ” Deze goodiebag slaan twee vliegen in één klap, een echte win-win situatie. De festivalganger koopt festivalgoodies en wordt daar blij van en tegelijkertijd doneert hij/zij wat blijdschap aan een ziek kind. SHOTJES “ Shots for Donations ” Shots verkopen om geld in te zamelen dat is de functie van dit concept. Dit kan vanaf een stand maar ook via de mobiele verkoop.

7 In de toekomst streven wij naar meer activiteiten zodat wij meer zieke kinderen een happy memory kunnen geven in een periode van ernstig ziek zijn. Wij moedigen samenwerking in de vorm van creatief samenwerken, schenkingen en sponsoring aan en zijn bereid om het concept strategisch aan te passen als daarmee het resultaat hoger wordt.


Download ppt "HAPPY MEMORY DIT CONCEPT IS INTELLECTUEEL EIGENDOM VAN: CHRIS EIBES Goodness for betterness."

Verwante presentaties


Ads door Google