De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat gebeurt er onder onze voeten? Transport Water & energie Constructies & opslag Integrale benadering van de ruimte is noodzakelijk om overlappende.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat gebeurt er onder onze voeten? Transport Water & energie Constructies & opslag Integrale benadering van de ruimte is noodzakelijk om overlappende."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wat gebeurt er onder onze voeten?

3 Transport Water & energie Constructies & opslag Integrale benadering van de ruimte is noodzakelijk om overlappende claims op ruimte te voorkomen. Maar: de bodem is onzichtbaar en dus onbekend... Groen & wonen

4 Inzichtelijk maken, informeren, enthousiasmeren, verleiden Serious game ondergrond: voor professionals & publiek

5 4 Actoren 1 Virtuele Wereld

6 People Planet Profit Energie productie Drinkwater productie Aantal woningen 6 Indicatoren Alle indicatoren behalve profit zijn gedeeld. De actoren hebben verschillende belangen.

7 64 Maatregelen (verdeeld over de verschillende actoren) Het budget wordt over de komende 50 jaar berekend. Positief budget zijn inkomsten, een negatief budget zijn kosten.

8 Doel: leefbare stad creëren door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de ondergrond. 12 Plots

9 Spelronde Eén Spelbesturing en stackholder inleving Spelronde Twee Werken naar een doel Spelronde Drie Realisatie van de plannen Evaluatie Inhoudelijk en prossesmatig

10 Het aanpassen van een bestaande situatie: (Alleen de eigenaar)

11 Het aanpassen van het bestemmingsplan: (Alleen de gemeente)

12 Het initiëren van een nieuwe maatregel: (Elke actor)

13 Spel tips: Lees de handleiding. Bestudeer de maatregelen die je actor kan nemen. Er is meer mogelijk dan op het eerste gezicht lijkt. Het is een spel en je mag experimenteren. Alle maatregelen kun je terugdraaien en dan krijg je je geld terug. Het is een spel, maar wel een serieus spel.


Download ppt "Wat gebeurt er onder onze voeten? Transport Water & energie Constructies & opslag Integrale benadering van de ruimte is noodzakelijk om overlappende."

Verwante presentaties


Ads door Google