De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mannen en vrouwen Verschil?! Overeenkomst?! Naam: Mathilde den Boer

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mannen en vrouwen Verschil?! Overeenkomst?! Naam: Mathilde den Boer"— Transcript van de presentatie:

1 Mannen en vrouwen Verschil?! Overeenkomst?! Naam: Mathilde den Boer
Jacqueline van der Maas

2 Inhoud Stellingen mannen: 1-11 Stellingen vrouwen: 1- 11
Reclame mannen Reclame vrouwen

3 Mannen

4 Stellingen mannen 1 De meeste mensen vinden dat de mannen veelal gesteld zijn op hun macht, maar bij de mannen zelf is er verdeeldheid van mening.

5 Stellingen mannen 2 Met kleding wil de man vakbekwaamheid uitdrukken. De meeste mensen zijn het daar toch niet helemaal mee eens maar ze vinden het ook geen onzin.

6 Stellingen mannen 3 Veel mensen vinden dat de mannen zich redelijk veel bezig zijn met activiteiten buitenshuis.

7 Stellingen mannen 4 Het merendeel van de mensen zijn het er mee eens dat de mannen het belangrijk vinden om een doel te bereiken. De jongens hebben hier waarschijnlijk nog minder ervaring mee.

8 Stellingen mannen 5 Dat een man naar grote successen streeft is volgens het vrouwenvolk onzin, en ook de mannen zijn het er niet helemaal mee eens. Bij de jeugd geven ze de stelling toch wel gedeeltelijk gelijk.

9 Stellingen mannen 6 De mannen reageren verschillend maar over het algemeen zijn de meeste mensen het wel behoorlijk met de stelling eens.

10 Stellingen mannen 7 Dat een man bij problemen graag iets nuttigs wil doen daar zijn de meeste mensen het wel mee eens en niet zo een klein beetje ook.

11 Stellingen mannen 8 Een man wordt stiller bij stress, daar is het mannenvolk het nou niet echt mee eens, maar het vrouwenvolk geeft de stelling wel gelijk.

12 Stellingen mannen 9 Een man trekt zich terug als hij zich beter wil voelen?! Dat is dus niet helemaal onzin.

13 Stellingen mannen 10 Een man heeft een goed zelfgevoel als hij zijn eigen problemen oplost, ja dat is een sterke eigenschap! Waar de meeste mensen het toch wel mee eens zijn.

14 Stellingen mannen 11 Mannen schamen zich voor stressvolle situaties, de jongens waarschijnlijk wel maar de mannen niet en daar is het vrouwenvolk het ook mee eens.

15 Vrouwen

16 Stellingen vrouwen 1 Dat vrouwen veelal gesteld zijn op liefde is toch wel een sterk karakter eigenschap. Toch zien de vrouwen dit heel verschillen de een wel en de ander niet echt. Ook de bij het mannenvolk ligt het verdeeld.

17 Stellingen vrouwen 2 Vrouwen vinden het leuk om zich door kleren persoonlijk uit te drukken. Mannen en meiden denken daar het zelfde over. Bij de vrouwen is het erg verschillend en de jongens weten het niet zo goed.

18 Stellingen vrouwen 3 Dat vrouwen graag in huis bezig zijn, is voor de jeugd niet herkenbaar. Maar de volwassenen zijn het er behoorlijk mee eens.

19 Stellingen vrouwen 4 Vrouwen zijn contact gericht is een stelling waar de meeste mensen het wel mee eens zijn, behalve de jongens weten het niet zo goed…

20 Stellingen vrouwen 5 Een vrouw waardeert alles gelijk, niemand is het hier niet mee eens, de meningen zijn ook dit keer erg verdeeld.

21 Stellingen vrouwen 6 Een vrouw ziet een vraag stellen niet als teken van zwakte, ook hier zijn de meningen verdeeld, waarschijnlijk is dit geen gemeenschappelijke eigenschap bij de vrouwen.

22 Stellingen vrouwen 7 Een vrouw vindt hulp in problemen zeker niet vervelend, dat blijkt uit de grafiek…

23 Stellingen vrouwen 8 Vrouwen weten bij stress geen raad is een stelling die de meeste mensen wel herkenbaar vinden,maar ze zijn het er ook niet zeer sterk mee eens.

24 Stellingen vrouwen 9 Bij vrouwen wordt het vertellen van problemen gezien als een uiting van liefde en vertrouwen. De vrouwen zelf zien dit niet allemaal zo maar de andere groepen wel.

25 Stellingen vrouwen 10 Dat een vrouw een goed zelfgevoel heeft als ze vrienden heeft tegen wie ze haar gevoelens en problemen kan vertellen, is voor de jongens een moeilijke stelling de mannen hebben er ook twijfels over. Maar voor de meiden en de vrouwen is het niet zo moeilijk.

26 Stellingen vrouwen 11 Vrouwen schamen zich niet voor stressvolle situaties, is een moeilijke stellingen waarbij alle partijen niet echt één duidelijk mening hebben.

27 Reclame mannen Achtergrond:Racebaan Tekst: Snelle race BMW;
Stoere vent; Stoere BMW

28

29 Reclame vrouwen Achtergond: Tuin Tekst: Mooie, sfeervolle BMW;
Vlotte meid of vrouw; Praktisch; Handig met boodschappen; Inparkeren

30

31 Einde…


Download ppt "Mannen en vrouwen Verschil?! Overeenkomst?! Naam: Mathilde den Boer"

Verwante presentaties


Ads door Google