De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In 1987, in een klein stadje genaamd Sussex, werd een huisje helemaal vernietigd Alles werd buitengegooid, inclusief een bruin beertje... Het bleef er.

Verwante presentaties


Presentatie over: "In 1987, in een klein stadje genaamd Sussex, werd een huisje helemaal vernietigd Alles werd buitengegooid, inclusief een bruin beertje... Het bleef er."— Transcript van de presentatie:

1

2 In 1987, in een klein stadje genaamd Sussex, werd een huisje helemaal vernietigd Alles werd buitengegooid, inclusief een bruin beertje... Het bleef er meerdere weken liggen, omringd door een oude matras en oude spullen… Met muziek

3 Het beertje voelde zich helemaal alleen.. Niemand hield van hem.. Hij was helemaal alleen op de wereld en had niemand om op te rekenen….

4 Het kleine beertje had het heel koud, zodanig dat zijn bruine vel grijs werd, zijn neusje werd blauw …

5 Op een dag werd het beertje opgemerkt door een klein meisje.. Zij werd onmiddellijk gecharmeerd door het beertje die een trieste indruk gaf en nam het beertje mee. Het beertje vond nooit meer zijn oude kleur terug… Het werd uniek !

6 Het kleine meisje nam het beertje naar haar grootmoeder en vroeg om de kapotte stukken aan elkaar te naaien… Het beertje had niet echt een ‘nieuwe’ indruk maar had wel een sympathieke look.. Ze noemde het beertje : Tatty Teddy. De Gouden regels van TATTY TEDDY:

7 Verzorg steeds je vrienden...

8 …Bewaar wel wat tijd voor jezelf… …Bewaar wel wat tijd voor jezelf…

9 ... Laat de armen nooit zakken, ook al gaat het soms niet zoals je wou...

10 ...de echte overwinnaars zijn degenen die ervoor vechten en nooit opgeven......de echte overwinnaars zijn degenen die ervoor vechten en nooit opgeven...

11 Werk alsof je geen geld nodig hebt...

12 ...Zing alsof niemand je hoort...

13 Dans, alsof Niemand naar je kijkt... Dans, alsof Niemand naar je kijkt...

14 Koester elke moment, elke gebeurtenis... Je leert van elke situatie...

15 Hou van de mensen alsof je nooit gekwetst werd...

16 Leef alsof het laatste dag hier op aarde is... Leef alsof het laatste dag hier op aarde is...

17 Doe de dingen die je graag doet en die anderen plezier kunnen doen... Hihihi !!!

18 Bovenal, profiteer van elke gebeurtenis in plaats van het slechte ervan te zien …

19 Tatty Teddy, symbool van de liefde en de vriendschap … Tatty Teddy, symbool van de liefde en de vriendschap … Overal ter wereld vallen mensen voor de charme van dit beertje.

20 Je bent niet verplicht om dit door te sturen... Maar misschien ontneem je jezelf hiermee de kans om iemand te doen glimlachen.

21 Een goeie dag verder en geniet van dit leven, je hebt slechts dit Leven... xxx Voor meer powerpoints op Funnysite.org KLICK HERE Voor meer powerpoints op Funnysite.org KLICK HERE KLICK HERE KLICK HERE Voor meer powerpoints op Funnysite.org KLICK HERE Voor meer powerpoints op Funnysite.org KLICK HERE KLICK HERE KLICK HERE Herwerkt door Funnysite.org


Download ppt "In 1987, in een klein stadje genaamd Sussex, werd een huisje helemaal vernietigd Alles werd buitengegooid, inclusief een bruin beertje... Het bleef er."

Verwante presentaties


Ads door Google