De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wesley Sneijder Door: Danny en Lars.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wesley Sneijder Door: Danny en Lars."— Transcript van de presentatie:

1 Wesley Sneijder Door: Danny en Lars

2 Wesley’s voorkeuren Droomauto: Ferrari Lievelingskleur: Blauw
Favoriet eten: Japans Andere favoriete sport: Tennis Favoriete vakantie bestemming: Portugal Favoriete club: Real Madrid Helden: Raúl

3 Over Wesley Geboorteplaats:Utrecht Lengte:170 cm
Geboortedatum: Positie:Middenveld Debuut: Nederland (1) - (1)Portugal Interlands:47 Doelpunten:11

4 Seizoen Club Competitie Wedstrijden Doelpunten
Wesley’s Carrière Seizoen Club Competitie Wedstrijden Doelpunten 2002/03 AFC Ajax Eredivisie 2003/04 AFC Ajax Eredivisie 2004/05 AFC Ajax Eredivisie 2005/06 AFC Ajax Eredivisie 2006/07 AFC Ajax Eredivisie 2007/08 Real Madrid Primera División Totaal

5 Wesley op het EK ‘08 Wesley Sneijder deed het goed op het EK in Zwitserland. Hij heeft 2 goals gemaakt en wat voor twee! Nederland is er helaas uitgegaan in de kwartfinale de selectie van Marco van Basten verloor met 1-3 van het ijzersterke Rusland.

6 Wesley Bij Real Madrid Wesley Sneijder ontpopt zich in razend tempo als de nieuwe publiekslieveling van Real Madrid. De middenvelder loodste zijn Spaanse werkgever zondagavond opnieuw veilig over een lastige hobbel, Villarreal uit. Real won aan de hand van de oud-Ajacied met liefst 5-0. Sneijder, vorige week tegen Atletico ook al de matchwinner, gaf voor rust de voorzet waaruit Raúl de 1-0 maakte. Vlak na de hervatting tekende hij zelf voor de voortijdige beslissing. Twee minuten later had ook Ruud van Nistelrooy succes. Sneijder schoot een kwartier voor tijd opnieuw fraai, buitenkantje rechts, raak en kreeg even later een applauswissel. Guti bepaalde de eindstand op 5-0. Trainer Bernd Schuster had in El Madrigal ook voor Royston Drenthe een plekje in de basis gereserveerd. Arjen Robben ontbrak nog in zijn selectie.

7 Een filmpje Samenvatting Nederland Frankrijk Dit filmpje laat je de Samenvatting van Nederland - Frankrijk zijn die eindigde in een 4-1 overwinning. Op pagina 5 staat ook een filmpje als je op de foto van Wesley klikt.

8 Wesley privacy Sneijder trouwt op 18 juni 2005 met Ramona Streekstra waarmee hij op 4 september 2006 zijn zoon Jessey krijgt. Geheel in de familietraditie eindigt zijn naam op y, na Barry (vader), Jeffrey (oudere broer), Wesley en ook nog Rodney (jongere broer).

9 Plaatjes

10 Dit was onze powerpoint


Download ppt "Wesley Sneijder Door: Danny en Lars."

Verwante presentaties


Ads door Google