De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een kort beeldverhaal van ons project: Het doorspoelen van de toiletten met regenwater en duurzame windenergie en het op de markt brengen van een zelfbouw.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een kort beeldverhaal van ons project: Het doorspoelen van de toiletten met regenwater en duurzame windenergie en het op de markt brengen van een zelfbouw."— Transcript van de presentatie:

1 Een kort beeldverhaal van ons project: Het doorspoelen van de toiletten met regenwater en duurzame windenergie en het op de markt brengen van een zelfbouw windmolen,

2 Als eerste school in Nederland behaalde De Molenvliet de drie groene vlaggen van ECO-SCHOOLS. Nadat we alles vergroend hadden op en rond onze school besloten we met regenwater de toiletten door te gaan spoelen.

3 We zochten voor de uitvoering samenwerking met het EDUDELTA college in Middelharnis.

4 Specialisten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen beoordeelden ons ontwerp in het kader van Green Dream District van National Geographic.

5 Het leverde ons ook een dagje studio-ervaring op in Hilversum, maar net niet de hoofdprijs!

6

7 De aanleg kon beginnen!

8 En de bouw van de windmolen!

9 En de pers volgt ons nauwgezet.


Download ppt "Een kort beeldverhaal van ons project: Het doorspoelen van de toiletten met regenwater en duurzame windenergie en het op de markt brengen van een zelfbouw."

Verwante presentaties


Ads door Google