De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Examen 2013 kader ‘planning besteldienst’.  PromArt heeft een eigen bezorgdienst. Als er dozen in de buurt bezorgd moeten worden, dan rijdt een chauffeur.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Examen 2013 kader ‘planning besteldienst’.  PromArt heeft een eigen bezorgdienst. Als er dozen in de buurt bezorgd moeten worden, dan rijdt een chauffeur."— Transcript van de presentatie:

1 Examen 2013 kader ‘planning besteldienst’

2  PromArt heeft een eigen bezorgdienst. Als er dozen in de buurt bezorgd moeten worden, dan rijdt een chauffeur van PromArt deze zelf naar de klanten toe. PromArt heeft één Citroën Berlingo tot zijn beschikking. De bestelauto heeft een laadruimte waar maximaal 16 dozen in passen.  Dave Klein is de chauffeur. Hij bezorgd vandaag van 10.30 tot 18.00 uur voor PromArt. Van alle bestellingen die bezorgd moeten worden, worden werkbriefjes ingevuld. Aan de hand van deze werkbriefjes wordt een planning gemaakt (op het formulier Planning Besteldienst).

3  Voor vandaag moet de planning voor bezorger Dave nog worden gemaakt.  Gebruik de bijlage, met reisafstanden en reistijden vanaf PromArt en de werkbriefjes.  De reistijd is berekend voor de heenreis en is inclusief het in- en uitladen van de dozen. Voor de terugreis moet dezelfde reistijd worden ingepland.  Werkbriefjes 25 t/m 27 zijn al ingevuld in het bestand planning_besteldienst_kb.doc.  Wil jij de werkbriefjes 28 t/m 33 hierop invullen?

4  Bestellingen worden over het algemeen één voor één bezorgd. Als het mogelijk is om bestellingen te combineren, dan moet je dit doen door twee nummers van werkbriefjes in de vakjes van het formulier planning_besteldienst_kb.doc in te vullen.

5

6

7

8

9  Reistijd ◦ Heen ◦ En terug!  Levertijdwensen  Zet je iets neer bij 12.00 uur en is de reistijd een half uur, dan komt men natuurlijk pas om 12.30 aan bij de plaats van bestemming.  Aantal dozen. ◦ Past het in 1x rijden? ◦ Kan het gecombineerd worden?  let op woonplaats.

10

11  Onderdeel presentatie ◦ Let op, wanneer je een PowerPoint moet maken, dat je van de laatste dia weer automatisch door gaat naar de 1 e dia. ◦ Let op vlakverdeling + kleurgebruik.  Verkoopgesprek ◦ Zorg dat je er goed uit ziet, want dan voel je je ook goed en dan haal je een beter punt! (= bewezen!)  Planning ◦ Goed lezen en belangrijke dingen arceren.


Download ppt "Examen 2013 kader ‘planning besteldienst’.  PromArt heeft een eigen bezorgdienst. Als er dozen in de buurt bezorgd moeten worden, dan rijdt een chauffeur."

Verwante presentaties


Ads door Google