De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

THEMA VOOR VANAVOND IS: GA VOOR GEZOND! GEZONDE LEVENSSTIJL

Verwante presentaties


Presentatie over: "THEMA VOOR VANAVOND IS: GA VOOR GEZOND! GEZONDE LEVENSSTIJL"— Transcript van de presentatie:

1 THEMA VOOR VANAVOND IS: GA VOOR GEZOND! GEZONDE LEVENSSTIJL
WELKOM OP TOV! THEMA VOOR VANAVOND IS: GA VOOR GEZOND! GEZONDE LEVENSSTIJL

2 GEBED

3 Stelling 1 Hoelang moet je fietsen voordat je een patatje mayo hebt verbrand? Bijna 2 uur

4 Stelling 2 Hoeveel klontjes suiker zitten er gemiddeld in één liter frisdrank? 25 klontjes

5 Stelling 3 Wat zegt de beweegnorm in Nederland over hoeveel je moet bewegen? Één uur op een dag en 2 keer per week sporten

6 Bijbel? Zegt de Bijbel iets over een gezonde levensstijl?
Zo ja, wat dan?

7 Prediker 5:17-19 17 Zie, wat ik gezien heb: een goede zaak die voortreffelijk is, namelijk te eten en te drinken en het goede te genieten bij al zijn zwoegen waarmee hij zwoegt onder de zon tijdens het getal van zijn levensdagen, die God hem gegeven heeft, want dat is zijn deel. 18 Ook elke mens aan wie God rijkdom en bezittingen geeft en toestaat om daarvan te eten en zijn deel ervan te nemen om zich in zijn zwoegen te verblijden, dat is een gave van God. 19 Ja, hij zal niet veel meer denken aan zijn levensdagen, want God verhoort hem in de blijdschap van zijn hart.

8 1 Korinthe 6:19-20 19 Of weet u niet, dat uw lichaam een tempel is van de Heilige Geest, Die in u is en Die u van God hebt ontvangen, en dat u niet van uzelf bent? 20 U bent immers duur gekocht. Verheerlijk daarom God in uw lichaam en in uw geest, die van God zijn.

9 Psalm 139:9 Gij hebt, wijl niets Uw oog weerhoudt, Mijn ongevormden klomp beschouwd; Ja Gij, wiens wijsheid nimmer faalt, Hadt mijn geboortestond bepaald; Eer iets van mij begon te leven, Was alles in Uw boek geschreven.

10 U die mij geschapen hebt (OTH 242)
U die mij geschapen hebt, U wil ik aanbidden als mijn God, in voor- of tegenspoed. Uw liefde doet mij zingen. U die mij geschapen hebt, U wil 'k danken hoe ik mij ook voel, en U gehoorzaam zijn. Heer, U bent mijn doel. U bent mijn bestemming, U hebt mij gemaakt om als uw kind, in voor en tegenspoed, Uw liefde uit te stralen. Dit is mijn bestemming: dienen met verstand en met gevoel, vanuit gehoorzaamheid. Heer, U bent mijn doel.

11 MEDEDELINGEN Aanmelden voor zomerkamp, het kan nog!
Volgende week sportieve avond, uur beginnen!


Download ppt "THEMA VOOR VANAVOND IS: GA VOOR GEZOND! GEZONDE LEVENSSTIJL"

Verwante presentaties


Ads door Google