De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom op TOV!.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom op TOV!."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom op TOV!

2

3 Bidden

4

5 Genesis 8 12 En God zei: dit is het teken van het verbond dat Ik geef tussen Mij en u, ..., alle generaties door tot in eeuwigheid. 13 Mijn boog heb Ik in de wolken gegeven; die zal dienen als teken van het verbond tussen Mij en de aarde. 14 Het zal gebeuren, als Ik de wolken boven de aarde breng en de boog in de wolken gezien wordt, 15 dat Ik aan Mijn verbond zal denken, ... 16 Als deze boog in de wolken is, zal Ik hem zien, en denken aan het eeuwig verbond tussen God en alle levende wezens van alle vlees dat op de aarde is.

6 Genesis 9 21 Hij dronk van de wijn en werd dronken; en hij ontkleede zich midden in zijn tent. 22 En Cham, de vader van Kanaan, zag de naaktheid van zijn vader en vertelde het aan zijn beide broers buiten. 23 Toen namen Sem en Jafeth een kleed, legden het op hun beider schouders, liepen achteruit en bedekten de naaktheid van hun vader, met het gezicht afgewend, zodat zij de naaktheid van hun vader niet zagen. 24 Toen ontwaakte Noach uit zijn roes...

7 Niets zal/kan ons scheiden van de liefde van Christus!
Romeinen 8 Niets zal/kan ons scheiden van de liefde van Christus!

8 Gezang 1 'Ik ben de HEER, uw God en Koning, Die van Egypte u bevrij', U leidend' uit uw slaafse woning; Dient dan geen goden nevens Mij.' Och, of wij Uw geboôn volbrachten! Genâ, o hoogste Majesteit! Gun door 't geloof in Christus krachten, Om die te doen uit dankbaarheid. 

9 Mijn hart en leven zoekt, Die mij gevonden heeft;
U bent de God die roept, Mijn hart en leven zoekt, Die mij gevonden heeft; Het eeuwig leven geeft. Als aan U toegewijd, Mijn hart en mond belijd; Ja, Jezus is mijn Heer’, Dan kniel ik voor U neer.

10 Opgedragen om Mijn weg te gaan. In Mij blijvend vrucht te dragen,
Ik heb jou gekozen, Opgedragen om Mijn weg te gaan. In Mij blijvend vrucht te dragen, Ga dan in Mijn naam. Heer’, wij zeggen ja en amen, Brengen U daarvoor de eer. Wij belijden allen samen Jezus onze Heer’.

11 Mijn Jezus, geef mij kracht, Als ik Uw hulp verwacht.
Voltooi in mij Uw werk, En maak in zwakheid sterk. Als U mijn wegen leidt, In moeite en in strijd, Houd ik gelovig stand; Heer’, neem me bij de hand

12 Blijf in mijn liefde, alle dagen; In liefde voor elkaar.
Wat je de Vader ook wilt vragen, Vraag het in Mijn Naam. Heer’, wij zeggen ja en amen, Brengen U daarvoor de eer. Wij belijden allen samen Jezus onze Heer’.

13 Heer’, wij zeggen ja en amen, Brengen U daarvoor de eer.
Wij belijden allen samen Jezus onze Heer’. Belijden onze Heer’, Jezus onze Heer’, Jezus, amen.


Download ppt "Welkom op TOV!."

Verwante presentaties


Ads door Google