De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Debatgroep 1 Beleidsaanbevelingen op vlak van ondersteuning, kennis- en expertiseontwikkeling en curriculumontwikkeling in het volwassenenonderwijs.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Debatgroep 1 Beleidsaanbevelingen op vlak van ondersteuning, kennis- en expertiseontwikkeling en curriculumontwikkeling in het volwassenenonderwijs."— Transcript van de presentatie:

1 Debatgroep 1 Beleidsaanbevelingen op vlak van ondersteuning, kennis- en expertiseontwikkeling en curriculumontwikkeling in het volwassenenonderwijs

2 Stelling 1 Hoe kunnen we de procedure om nieuwe opleidingsprofielen te ontwikkelen eenvoudiger, transparanter en korter maken, zonder dat daarbij ingeboet wordt op de kwaliteit?

3 Stelling 2 Moet er voorzien worden in een gespecialiseerde opleiding voor leraren in het volwassenenonderwijs? Indien wel, hoe moet deze opleiding vorm krijgen?

4 Stelling 3 Hoe ziet het ideale ondersteuningsaanbod voor een centrum er uit? In welke mate kan een betere samenwerking tussen de pedagogische begeleidingsdiensten en het VOCVO daar toe bijdragen?

5 Stelling 4 Indien de samenwerkingsovereenkomsten tussen de Vlaamse Regering, de pedagogische begeleidingsdiensten en het VOCVO zullen wijzigen, welke inhoudelijke klemtonen worden dan best gelegd op vlak van kennis- en expertiseontwikkeling in het volwassenenonderwijs.

6 Bedankt voor uw constructieve bijdrage! U bent welkom op de afsluitende receptie in de zuilenzaal


Download ppt "Debatgroep 1 Beleidsaanbevelingen op vlak van ondersteuning, kennis- en expertiseontwikkeling en curriculumontwikkeling in het volwassenenonderwijs."

Verwante presentaties


Ads door Google