De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Uitleg van de Mobiele App van het spel Golddigers.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Uitleg van de Mobiele App van het spel Golddigers."— Transcript van de presentatie:

1 Uitleg van de Mobiele App van het spel Golddigers

2 Spelers worden via verschillende marketingkanalen geïnformeerd over het spel "Gold Diggers". Om te kunnen spelen downloaden ze een App voor iOS of Android.

3 In de App staat een heldere uitleg over hoe het spel werkt en wat de voorwaarden zijn. Bij uitleg staat ook een korte scorelijst met de namen van de spelers die het meeste goud op hun naam hebben staan.

4 Spelers krijgen bij het opstarten van de App meteen een unieke spelerscode waardoor ze niet hoeven te registreren om te spelen. Bij "Profiel" kunnen ze meer informatie invullen waar om gevraagd wordt als de speler al een tijdje speelt. Bij profiel staat ook hoeveel goud er op jouw naam staat en hoeveel goud je bij je hebt.

5 Met de knop "Goud zoeken" kan de speler echt gaan spelen. De speler klikt op "Goud zoeken".

6 Het scherm laat een kaart zien van de locatie waar de speler op dat moment is. Op de kaart staan 3 locaties waar goud ligt in de buurt

7 Door op "lijst" te klikken krijgt de speler een overzicht van het dichtstbijzijnde goud in lijst-weergave.

8 In lijstweergave ziet de speler de afstanden tot de goud-locaties. Als de speler zich verplaatst dan veranderen de afstanden mee. De lijst laat de 3 dichtstbijzijnde goud-locaties zien en door te scrollen kan de speler nog 7 locaties zien.

9 Door op "Zoek" te klikken krijgt de speler een scherm om naar die locatie te zoeken.

10 De groene pijl wijst in de richting waar de gebruiker naar toe moet. Linksboven staat de waarde van het goud dat gevonden kan worden op die locatie en rechtsboven staat de afstand tot de goudlocatie. De groene pijl en de afstand zijn constant up-to-date.

11 Als de speler op de locatie van het goud is komt er een lijst in beeld. In dit geval ligt er (maar) 1 goudstuk van 1 eigenaar. Als er meer goud ligt van meerdere eigenaren dan kan er in de lijst gekozen worden van welke eigenaar de speler het goud pakt.

12 Door op "PAK" te klikken neemt de speler het goud wat er ligt (tot de maximale hoeveelheid die meegenomen kan worden).

13 Door het goud te pakken gaat de speler naar het profielscherm. Op het profielscherm ziet de speler hoeveel goud hij bij zich heeft en hoeveel tijd er nog is voor het goud weer achter gelaten moet zijn. Het profiel van de speler kan hier verder aangevuld worden.

14 Door op het goud te klikken laat je je goud weer vallen. Het goud staat dan op jouw naam tot een andere speler het goud oppakt en mee neemt. Als de speler in de App een wachtwoord instelt, kan hiermee ingelogd worden op de website.

15 Einde uitleg van de Mobiele App van het spel Golddigers


Download ppt "Uitleg van de Mobiele App van het spel Golddigers."

Verwante presentaties


Ads door Google