De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Uitgangssituatie: Probleemstelling Een advies aan de organisatie All Tech BV met betrekking tot de Nederlandse businessunit Materiaalkunde als Pilot betreffende.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Uitgangssituatie: Probleemstelling Een advies aan de organisatie All Tech BV met betrekking tot de Nederlandse businessunit Materiaalkunde als Pilot betreffende."— Transcript van de presentatie:

1 Uitgangssituatie: Probleemstelling Een advies aan de organisatie All Tech BV met betrekking tot de Nederlandse businessunit Materiaalkunde als Pilot betreffende het binden, boeien en ontwikkelen van medewerkers op MBO 4. Kernprobleem De doorstroom van de oudere medewerkers op MBO 4 niveau verloopt niet wenselijk. Deze medewerkers stromen onvoldoende door naar de functie van teamleider, senior en projectleider. Er zijn voldoende (momenteel ongeschikte) medewerkers met ambities voor de bovengenoemde functies. De sociale en communicatieve vaardigheden zijn onvoldoende ontwikkeld bij deze medewerkers om door te kunnen stromen.

2 Concept adviesinventarisatiedefinitief advies Voortraject medewerkers managers Pop gesprekken Instroom in loopbaanpaden Uitvoeren en controle Instroom ontwikkeltraject communicatie Advies fase

3 Voorbeeld loopbaanpaden: trainingpraktijkopdrachtenIntervisie Proeve van bekwaamheid Doorgroei hogere functie snuffelstagepraktijkopdrachtentaakroulatieIntervisie Taakverbreding / andere bedrijfstak Horizontaal loopbaanpad Verticaal loopbaanpad POP

4 Vragen aan opdrachtgever: In hoeverre is het leren ook echt vrijblijvend? Mensen moeten toch employable blijven? Waarom wordt de r&o cyclus niet uitgevoerd. Wie bepaald er momenteel wie wel en niet een opleiding mag volgen, hoe zou dit er volgens u in de toekomst uit moeten zien?


Download ppt "Uitgangssituatie: Probleemstelling Een advies aan de organisatie All Tech BV met betrekking tot de Nederlandse businessunit Materiaalkunde als Pilot betreffende."

Verwante presentaties


Ads door Google