De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mr. Probz Rapper & Singer -Songwriter Gemaakt door Noha.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mr. Probz Rapper & Singer -Songwriter Gemaakt door Noha."— Transcript van de presentatie:

1 Mr. Probz Rapper & Singer -Songwriter Gemaakt door Noha

2 Over Mr. Probz Heeft vroeger in de film Bolletje Blues gespeeld. Hij is eigenlijk altijd bezig geweest met muziek. Zo hield hij zich dagelijks bezig met Nederlandse teksten. In 2010 werd hij genomineerd voor BNN/ State Award voor ‘Beste Artiest’. Hij werd onder meer bekend door zijn nummers Drivin, Who Are You. Mr. Probz is echt bekend geworden door zijn nummer Waves en Nothing Really Matters.

3 De Doorbraak Op 16 september 2013 kwam zijn eerste soloalbum uit, getiteld The Treatment. In april 2014 bereikte Waves de eerste plaats van de Britse hitparade, in een remix van de Duitse dj Robin Schulz. Op 11 oktober 2014 steeg Nothing Really Matters naar de eerste plaats van de Mega Top 50. Mr.Probz is ook een keer neergeschoten. Dit gebeurde in augustus 2010. Hij is toen in zijn buik geschoten.

4 Single ‘Waves’ Zijn single Waves heeft een groot succes opgeleverd voor Mr. Probz. Met dit nummer is hij echt doorgebroken en heeft zo een grote naamsbekendheid opgeleverd. Zijn nummer is maar liefst 27 miljoen keer op YouTube bekeken. Ook heeft hij met deze single veel platina platen kunnen ontvangen.

5 Single ‘Nothing Really Matters’ Nothing Really Matters is zijn nieuwe single en is pas uit. Dit nummer heeft al meer dan 5 platina platen voor de artiest opgeleverd. Wederom is dit nummer een groot succes en stond weken lang op nummer 1 in Itunes. Tegenwoordig op nummer 2. Daarnaast is zijn nummer al meer als 4 miljoen keer bekeken op YouTube en dat in ongeveer 3 maanden tijd.


Download ppt "Mr. Probz Rapper & Singer -Songwriter Gemaakt door Noha."

Verwante presentaties


Ads door Google