De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

JDW Het venster een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja Een jong stel komt net wonen in een nieuwe buurt. Een jong stel komt net wonen in een nieuwe.

Verwante presentaties


Presentatie over: "JDW Het venster een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja Een jong stel komt net wonen in een nieuwe buurt. Een jong stel komt net wonen in een nieuwe."— Transcript van de presentatie:

1

2 JDW Het venster

3 een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja Een jong stel komt net wonen in een nieuwe buurt. Een jong stel komt net wonen in een nieuwe buurt. De volgende morgen als het jonge stel aan het ontbijten is, ziet de vrouw de buurvrouw haar was ophangen. De volgende morgen als het jonge stel aan het ontbijten is, ziet de vrouw de buurvrouw haar was ophangen..

4 een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja Misschien heeft ze een nieuw wasmiddel nodig. Haar man bekijkt het hele gebeuren maar zegt niets. Haar man bekijkt het hele gebeuren maar zegt niets.. Wat een vuile was! zegt ze. Goed wassen kan ze niet. Wat een vuile was! zegt ze. Goed wassen kan ze niet.

5 een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja En telkens als de buurvrouw haar was te drogen hangt geeft ze hetzelfde commentaar..... En telkens als de buurvrouw haar was te drogen hangt geeft ze hetzelfde commentaar......

6 een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja Een maand later is de vrouw verrast door een schone was bij de buurvrouw en zegt tot haar man: Kijk! Ze heeft leren wassen. Wie zou haar dat geleerd hebben? Kijk! Ze heeft leren wassen. Wie zou haar dat geleerd hebben?.

7 een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja De man zegt: Niemand, want ik ben vanmorgen wat vroeger opgestaan en heb onze ramen gelapt! De man zegt: Niemand, want ik ben vanmorgen wat vroeger opgestaan en heb onze ramen gelapt!.

8 een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja Zo is het leven: Al wat we zien bij anderen is afhankelijk van hoe schoon het venster is waardoor men kijkt. Voordat men kritiek geeft is het noodzakelijk de kwaliteit van ons kijken na te gaan. Zo zullen we dan ook met een helder zicht de goedheid in het hart van anderen zien. Zo is het leven: Al wat we zien bij anderen is afhankelijk van hoe schoon het venster is waardoor men kijkt. Voordat men kritiek geeft is het noodzakelijk de kwaliteit van ons kijken na te gaan. Zo zullen we dan ook met een helder zicht de goedheid in het hart van anderen zien...

9 een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja Och ja! Ik zou het vergeten.... Vandaag zie ik je veel beter dan gisteren. En jij? Och ja! Ik zou het vergeten.... Vandaag zie ik je veel beter dan gisteren. En jij?

10 een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja Groetjes, Bep en Hans


Download ppt "JDW Het venster een boel Sergi en een beetje Hans Wijnja Een jong stel komt net wonen in een nieuwe buurt. Een jong stel komt net wonen in een nieuwe."

Verwante presentaties


Ads door Google