De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Sergimage De venster Sergimage Een jong koppel komt pas wonen in een nieuwe buurt. Een jong koppel komt pas wonen in een nieuwe buurt. De volgende ochtend,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Sergimage De venster Sergimage Een jong koppel komt pas wonen in een nieuwe buurt. Een jong koppel komt pas wonen in een nieuwe buurt. De volgende ochtend,"— Transcript van de presentatie:

1

2 Sergimage De venster

3 Sergimage Een jong koppel komt pas wonen in een nieuwe buurt. Een jong koppel komt pas wonen in een nieuwe buurt. De volgende ochtend, op het moment dat het jonge koppel aan het ontbijten was, zag de vrouw hun buurvrouw de was ophangen aan de wasdraad. De volgende ochtend, op het moment dat het jonge koppel aan het ontbijten was, zag de vrouw hun buurvrouw de was ophangen aan de wasdraad..

4 Sergimage Misschien heeft ze een nieuw wasprodukt nodig. Haar man bekeek het hele gebeuren maar bleef stil. Haar man bekeek het hele gebeuren maar bleef stil.. Wat een vuile was! zei ze. Goed wassen kan ze niet. Wat een vuile was! zei ze. Goed wassen kan ze niet.

5 Sergimage En telkens de buurvrouw haar was te drogen hing gaf ze dezelfde kommentaar..... En telkens de buurvrouw haar was te drogen hing gaf ze dezelfde kommentaar......

6 Sergimage Een maand later, was de vrouw verrast van een propere was te zien bij de buurvrouw en zei tot haar man: Kijk! Ze heeft leren wassen. Wie zou haar dat geleerd hebben? Kijk! Ze heeft leren wassen. Wie zou haar dat geleerd hebben?.

7 Sergimage De man zei: Neen... Ik ben deze morgen wat vroeger opgestaan heb de ramen van onze venster gekuist! De man zei: Neen... Ik ben deze morgen wat vroeger opgestaan heb de ramen van onze venster gekuist!.

8 Sergimage Zo is ook het leven: Al wat we zien bij anderen is afhankelijk van de zuiverheid van de venster waardoo men kijkt. Voordat men kritiek geeft, is het misschien goed de kwaliteit van ons kijken na te gaan. Zo zullen we dan ook met een helder zicht de goedheid in anderen hun hart zien. Zo is ook het leven: Al wat we zien bij anderen is afhankelijk van de zuiverheid van de venster waardoo men kijkt. Voordat men kritiek geeft, is het misschien goed de kwaliteit van ons kijken na te gaan. Zo zullen we dan ook met een helder zicht de goedheid in anderen hun hart zien...

9 Sergimage Och ja! Ik zou het vergeten.... Vandaag zie ik je veel beter dan gisteren. En jij? Och ja! Ik zou het vergeten.... Vandaag zie ik je veel beter dan gisteren. En jij?

10 Sergimage Prettige dag


Download ppt "Sergimage De venster Sergimage Een jong koppel komt pas wonen in een nieuwe buurt. Een jong koppel komt pas wonen in een nieuwe buurt. De volgende ochtend,"

Verwante presentaties


Ads door Google