De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een Belgische multimiljonair wordt 50 jaar en hij besluit een heel groot feest te geven en nodigt de hele buurt uit in zijn luxe achtertuin, met zwembad.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een Belgische multimiljonair wordt 50 jaar en hij besluit een heel groot feest te geven en nodigt de hele buurt uit in zijn luxe achtertuin, met zwembad."— Transcript van de presentatie:

1 Een Belgische multimiljonair wordt 50 jaar en hij besluit een heel groot feest te geven en nodigt de hele buurt uit in zijn luxe achtertuin, met zwembad en al.

2 Ook Ahmed, de enige marrokaan in de buurt, wordt uitgenodigd.
Het is echt een superfeest met muziek en bier en schoon vrouwvolk.

3 De miljonair roept op een gegeven moment: "ik geef 1 MILJOEN euro aan degene die durft te vechten met de alligator die op dit moment in het zwembad zwemt!" Hij had het nog niet geroepen of Ahmed ligt al in het water te vechten met die Alligator. Hij vecht een strijd van leven op dood.

4 Na een hels gevecht slaagt Ahmed erin het beest te wurgen.
Drijfnat en flink gehavend kruipt hij uit het zwembad en de Stomverbaasde miljonair zegt: "Ahmed beloofd is beloofd, je krijgt dat miljoen van me" Waarop Ahmed zegt: "Rot op met dat miljoen van je."

5 De miljonair: "Een half miljoen dan?"
Ahmed:"Wil ik ook niet!!“ De miljonair:"Mijn Porsche dan? Hier zijn de sleutels." Ahmed:"Wil ik ook niet!!" De miljonair: "Mijn gouden Rolex?" Ahmed:"Nee!!!!"

6 De miljonair:"Wat wil je in godsnaam dan wel???“
Ahmed :"DE NAAM VAN DE KLOOTZAK DIE ME IN HET WATER GEDUWD HEEFT!!!!"


Download ppt "Een Belgische multimiljonair wordt 50 jaar en hij besluit een heel groot feest te geven en nodigt de hele buurt uit in zijn luxe achtertuin, met zwembad."

Verwante presentaties


Ads door Google