De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het Nederlands verdedigingsplan. Veel mensen schrikken als ze wakker worden in een verwoest huis. Veel mensen schrikken als ze wakker worden in een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het Nederlands verdedigingsplan. Veel mensen schrikken als ze wakker worden in een verwoest huis. Veel mensen schrikken als ze wakker worden in een."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Het Nederlands verdedigingsplan. Veel mensen schrikken als ze wakker worden in een verwoest huis. Veel mensen schrikken als ze wakker worden in een verwoest huis.

4 Duitse aanval op Nederland in 1940

5 Bombardementen op de maasbruggen. Zaterdag 28 okt rond uur in de morgen stegen de bommenwerpers op, Zaterdag 28 okt rond uur in de morgen stegen de bommenwerpers op, Rond uur vielen er 224 bommen neer op plaatsen waar ze niet thuis hoorden. Rond uur vielen er 224 bommen neer op plaatsen waar ze niet thuis hoorden.

6 Bombardementen Rotterdam. Meer dan Nederlanders zijn tijdens de 2e wereldoorlog omgekomen. Het totaal aantal doden over de gehele wereld wordt geschat op mensen. Meer dan Nederlanders zijn tijdens de 2e wereldoorlog omgekomen. Het totaal aantal doden over de gehele wereld wordt geschat op mensen.

7 Soldaten redden het niet. Het kleine groepje Nederlandse soldaten redden het niet tegen het gigantische leger van Hitler. Het kleine groepje Nederlandse soldaten redden het niet tegen het gigantische leger van Hitler.

8 Hulp van andere landen. Nederland kreeg onder andere hulp van: Nederland kreeg onder andere hulp van: Amerika Engeland En Frankrijk

9


Download ppt "Het Nederlands verdedigingsplan. Veel mensen schrikken als ze wakker worden in een verwoest huis. Veel mensen schrikken als ze wakker worden in een."

Verwante presentaties


Ads door Google