De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het grootste verschil tussen het boek en de film is de inleiding, de film begint met een scène waarin 3 kleine meisjes een geest.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het grootste verschil tussen het boek en de film is de inleiding, de film begint met een scène waarin 3 kleine meisjes een geest."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13 Het grootste verschil tussen het boek en de film is de inleiding, de film begint met een scène waarin 3 kleine meisjes een geest zien die hen verleidt om zelfmoord te plegen door uit een raam te springen. Het boek heeft deze scène niet en begint gewoon in het leven van het hoofdpersonage Arthur Kipps. In het boek komt de scène waar Arthur het meisje uit het brandende huis niet voor. Hij wordt op weg naar het dorp tegenhouden door de dorpsbewoners en terug naar Londen gestuurd. In het boek sterven de vrouw en zoon van Arthur in een kermisattractie, in de film gebeurt dit niet maar ik ga het einde van de film niet verklappen.

14 Thema 1: Geesten Arthur kibbs komt in het verhaal constant geesten tegen, meestal de vrouw in het zwart maar soms ook de geesten van gestorven kinderen. Films met een gelijkaardig thema zijn the conjuring en insidious. Thema 2: Kindersterfte De vloek die op het dorp rust zorgt ervoor dat er veel kinderen in het dorp zelfmoord plegen. De vloek is er gekomen doordat een vrouw in het dorp vroeger mentaal instabiel werd verklaard, hierdoor mocht ze niet meer voor haar eigen kind zorgen en kreeg haar zus de voogdij over het kind. Na een paar jaar is het kind jammer genoeg gestorven door in een moeras te verdrinken en werd de moeder krankzinnig en roepte ze de vloek uit over het dorp. De film Sinister draait ook rond kindersterfte. In sinister is er een demon die kinder meeneemt naar zijn dimensie om ze daar op te eten.


Download ppt "Het grootste verschil tussen het boek en de film is de inleiding, de film begint met een scène waarin 3 kleine meisjes een geest."

Verwante presentaties


Ads door Google