De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

STAGEBEGELEIDING Bijeenkomst 10 en 11 Blok 3. DOELEN De student: Kan reflecteren met behulp van de incidentmethode. Heeft concrete handvatten om met een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "STAGEBEGELEIDING Bijeenkomst 10 en 11 Blok 3. DOELEN De student: Kan reflecteren met behulp van de incidentmethode. Heeft concrete handvatten om met een."— Transcript van de presentatie:

1 STAGEBEGELEIDING Bijeenkomst 10 en 11 Blok 3

2 DOELEN De student: Kan reflecteren met behulp van de incidentmethode. Heeft concrete handvatten om met een bepaald werkprobleem om te gaan.

3 PLANNING VAN DEZE BIJEENKOMST Uitleg incidentmethode Incidenten verzamelen Oefenen met de ‘incidentmethode’ Afronding en evt. afspraken maken

4 INCIDENTMETHODE Evaluatie Waardering Advisering Bewustwording (herformulering in de ik-vorm) Analyse van werkprobleem Keuze werkprobleem Inventariseren werkprobleem

5 INCIDENTEN VERZAMELEN Geef eerst antwoord voor jezelf op de volgende vragen:  Wat heb ik deze week gedaan op mijn stage? (ongeveer 5 activiteiten kort beschreven)  Welke gebeurtenis viel op/wat verbaasde me?  Waarom?  Wat is mijn conclusie? Daarna keuze van twee incident en bespreking in binnen- en buitenring. Bij het tweede incident wisselen de binnen- en buitenring. Plenaire nabespreking op inhoud en proces.

6 INCIDENTMETHODE IN BINNEN- EN BUITENKRING  Bespreken incident De buitenring kijkt hoe de methode wordt toegepast en kijkt naar de kwaliteit van de vragen.

7 AFRONDING Volgende les is volgende week! Afspraken maken over stagebezoeken en verslaglegging. Goed communiceren!


Download ppt "STAGEBEGELEIDING Bijeenkomst 10 en 11 Blok 3. DOELEN De student: Kan reflecteren met behulp van de incidentmethode. Heeft concrete handvatten om met een."

Verwante presentaties


Ads door Google