De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Drie BLONDJES solliciteren.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Drie BLONDJES solliciteren."— Transcript van de presentatie:

1 Drie BLONDJES solliciteren

2 Drie blondjes solliciteren voor de laatste betrekking bij de politie.
De inspecteur die de selectieprocedure leidt bekijkt de drie blondjes die voor hem zitten en vraagt: ‘Wel, jullie willen alle drie detective worden bij de politie, niet?’ De blondjes schudden heftig van ja. ‘Goed’ zegt de agent. Hij staat op, neemt een ordner uit een kast en haalt er een dossier uit. Hij zet zich neer, opent het dossier, neemt er een foto uit en zegt:

3 'En' zegt hij,' hebt u iets bijzonders opgemerkt aan deze man?'
'Om detective te kunnen worden, moet u kunnen DETECTEREN. U moet in staat zijn om in een oogopslag kleine maar belangrijke details te zien zoals littekens, vlekken, haarkleur enz.' Hij steekt plots de foto vlak voor het gezicht van het eerste blondje en trekt ze na twee seconden terug. 'En' zegt hij,' hebt u iets bijzonders opgemerkt aan deze man?' Het blondje zegt direct, 'Ja natuurlijk Hij heeft maar één oog!' De agent schudt zijn hoofd en zegt: 'Natuurlijk heeft hij maar één oog op deze foto! Het is een profielfoto, een zijaanzicht! U bent afgewezen!’

4 'En u? Hebt u iets bijzonders aan deze man gezien?'
Het blondje laat haar hoofd tussen de schouders zakken en schuifelt naar buiten. De agent draait zich naar het tweede blondje, houdt de foto twee seconden voor haar gezicht, trekt ze weg en vraagt: 'En u? Hebt u iets bijzonders aan deze man gezien?' 'Jazeker, hij heeft maar één oor!' De agent slaat met zijn hand tegen zijn hoofd en roept: 'Hebt u dan niet gehoord wat ik tegen die andere dame zei? Dit is een PROFIELFOTO. Natuurlijk kunt u maar één oor zien! U bent ook afgewezen, verdwijn maar!' Het tweede blondje bekijkt hem met een schaapachtige blik en vertrekt ook.

5 De agent draait zich naar het derde en laatste blondje, mompelend :
'Dit is waarschijnlijk tijdverlies, maar alla....' Hij houdt ook bij haar de foto enkele seconden voor haar gezicht, trekt ze weg en zegt: 'OK, viel u iets bijzonders op aan deze man?' Het blondje antwoordt: 'Het viel mij direct op dat deze man contactlenzen draagt.‘ De agent fronst de wenkbrauwen, kijkt nog eens naar de foto en begint dan tussen de documenten van het dossier te zoeken. Hij bekijkt het blondje met een stomverbaasde uitdrukking op zijn gezicht en zegt:

6 'Pfoeh! Met maar één oog en één oor kan hij zeker geen bril dragen!!!‘
‘U hebt het absoluut juist! Zijn daderprofiel zegt inderdaad dat hij contactlenzen draagt! Hoe kon u dat in godsnaam zien op deze foto?' Het blondje zucht, rolt met haar ogen om zoveel onbegrip en zegt: 'Pfoeh! Met maar één oog en één oor kan hij zeker geen bril dragen!!!‘


Download ppt "Drie BLONDJES solliciteren."

Verwante presentaties


Ads door Google