De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub."— Transcript van de presentatie:

1 Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub links tegels om u eenvoudig toegang te bieden tot uw vergaderingen, contactpersonen, gesprekken en voicemail. Selecteer de tegel voor de functie die u wilt gebruiken. In het startscherm is ook een zoekknop opgenomen waarmee u personen kunt zoeken en worden uw Lync-contactpersonen, ingedeeld in favorieten en andere groepen, en statusinformatie weergegeven. Een extern telefoonnummer kiezen Alleen beschikbaar als uw account is geconfigureerd om oproepen van en naar standaardtelefoonnummers te ondersteunen. Niet beschikbaar voor gebruikers van Office 365. 1.Veeg in het startscherm omhoog en tik op Toetsenblok. 2.Gebruik het toetsenblok om het gewenste telefoonnummer te typen. Tik vervolgens op Bellen. Lync Windows Store-app Toegang tot app-opdrachten Veeg omlaag of omhoog in het functievenster dat wordt weergegeven wanneer u op een tegel tikt. De opdrachten onder in het scherm zijn de opties die beschikbaar zijn voor de functie. De bovenste balk in het scherm bevat het Lync-pictogram en de tegels voor recente en actuele gesprekken. Gebruik het Lync-pictogram om direct naar het startscherm te gaan. Uw Lync-voicemailberichten controleren Alleen beschikbaar indien ingeschakeld voor u en niet beschikbaar voor gebruikers van Office 365. In de tegel Voicemail wordt weergegeven hoeveel onbeluisterde voicemailberichten u hebt. Tik op de tegel en vervolgens op het specifieke voicemailbericht dat u wilt beluisteren. Gespreksgeschiedenis weergeven Als u niet achter uw computer zat toen een contactpersoon u chatberichten stuurde of belde, wordt in de tegel Geschiedenis in de hub weergegeven hoeveel berichten en oproepen u hebt gemist. Tik op de tegel om de gemiste gesprekken weer te geven. Het Lync-venster vastmaken Veeg omlaag en vervolgens in één beweging naar rechts of links. Een kleinere versie van het Lync-venster wordt vastgemaakt aan de gewenste zijde zodat de rest van het scherm beschikbaar is voor een andere toepassing. Dankzij deze functie kunt u uw vergaderingen en gesprekken in de gaten houden en contact met personen opnemen terwijl u met iets anders bezig bent. Toegang tot app-opdrachten Twee vensters naast elkaar Tik op uw afbeelding om het statusbericht te bewerken en druk op Enter als u klaar bent. Voor elke berichttegel zijn knoppen beschikbaar waarmee u het bericht kunt afspelen en de snelheid van afspelen kunt aanpassen. Daarnaast wordt de naam van de beller weergegeven en wordt aangegeven hoe lang het bericht duurt en wanneer het is verzonden.

2 Chatsessies uitbreiden Als u een chatgesprek met één contactpersoon begint, kunt u daarna indien nodig meer contactpersonen toevoegen. 1.Tik in het gespreksvenster op Deelnemers en tik vervolgens op Meer mensen uitnodigen. 2.Typ de naam van de contactpersoon die u wilt uitnodigen. 3.Tik in de zoekresultaten op de afbeelding van de contactpersoon en tik vervolgens op het plusteken om de contactpersoon toe te voegen aan het chatgesprek. Deelnemen aan Lync- vergaderingen In het eerste vierkant in de hub in het startscherm wordt uw volgende Lync- vergadering weergegeven. Tik op Deelnemen aan Lync-vergadering om deel te nemen aan de vergadering. Als dit niet de vergadering is waaraan u wilt deelnemen of als u wilt inbellen, tikt u op de tegel Vergaderingen en neemt u deel vanuit het scherm Vergaderingen. Een contactpersoon toevoegen Voeg contactpersonen toe vanuit de Lync Windows Store-app en deel deze in een van de standaardgroepen of in nieuwe groepen in. Uw wijzigingen worden automatisch gesynchroniseerd met de lijst van contactpersonen op al uw apparaten. Een Lync-contactpersoon zoeken en een chatbericht verzenden 1.Tik op de knop Zoeken in het startscherm. 2.Tik in het zoekvak en typ de naam van de contactpersoon. 3.Tik in de zoekresultaten op de afbeelding van de contactpersoon en tik vervolgens op het pictogram Chatbericht. 4.Tik in het berichtvenster, typ een bericht en druk op Enter. Een Lync-contactpersoon bellen Tik op de afbeelding voor een contactpersoon en tik vervolgens op het telefoonpictogram. Tik op het gewenste type oproep, via Lync of een telefoonnummer, als er een telefoonnummer beschikbaar is. (Niet alle accounts zijn zo geconfigureerd dat oproepen naar standaardtelefoons worden ondersteund.) De Help in Lync openen U kunt in elk scherm in Lync van rechts naar links vegen en vervolgens op Instellingen en Help tikken. Ontvang het geluid van een vergadering via Lync of uw telefoon. 1.Tik in het startscherm op de knop Zoeken. 2.Tik in het zoekvak en typ de naam van de contactpersoon. 3.Tik in de zoekresultaten op de afbeelding van de contactpersoon en tik vervolgens op de knop met de drie puntjes. 4.Kies Toevoegen aan Favorieten of Toevoegen aan groep. TIP 15 minuten voor een geplande vergadering verandert de tegel Deelnemen in de tegel Nu vergaderen en kunt u een ongeplande vergadering starten. 4.Tik om audio of video aan het gesprek toe te voegen op Bellen of Video > Mijn video starten.


Download ppt "Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub."

Verwante presentaties


Ads door Google